Taekwondo

TAEKWONDOA, NYRKKEILYÄ JA KUNTONYRKKEILYÄ HELSINGIN NMKY:SSÄ

Taekwondoa voit harrastaa neljässä eri toimipisteessä: Helsingin keskustassa hotelli Arthurilla ja Malmin palloiluhallilla, Pakilan toimintakeskuksessa sekä Vuosaaressa Kallahden Nuorisotalolla.

Kuntonyrkkeilyä on tarjolla Helsingin keskustassa Grundskolan Norssenilla, sekä Malmin palloiluhallilla. Keskustassa on lisäksi Trikkaustaekwondoa ja Malmin palloiluhallilla Crosstraining-harjoitukset ja nyrkkeilyn perusteet.

Harjoituskalenterin löydät täältä: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

Harrastuksen voit aloittaa milloin vain ilmoittautumalla mukaan: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

Taekwondoa voi harrastaa 5-vuotiaasta alkaen perhetaekwondo-ryhmissä. Kyseisiin ryhmiin lapset voivat osallistua joko itsenäisesti tai yhdessä perheen kanssa.

Keskustassa, Malmilla ja Pakilassa on omat Taekwondon perusteet -ryhmät 10-vuotiaista alkaen lapsille, nuorille ja aikuisille. Kuntonyrkkeily ja Crosstraining-harjoitukset on suunnattu 12-vuotiaista alkaen nuorille ja aikuisille. Nyrkkeilyn perusteet ryhmä Malmilla on 10-vuotiaista alkaen.

Kahden ensimmäisen viikon aikana voit kokeilla harrastusta ilmaiseksi. Kokeilujakson aikana ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa lopetuslomakkeella.

Kuukausimaksu on 30 euroa/kk kerran viikossa harrastavalle ja 40 euroa/kk useamman kerran viikossa harrastavalle. Useamman kerran viikossa harrastava voi käydä kaikissa iän ja taitotason mukaisissa treeneissä kaikissa toimipisteissä. Kerran viikossa harrastava valitsee ilmoittautuessaan oman viikkoryhmän.

HNMKY Taekwondo on Suomen Taekwondoliiton jäsen ja näin myös World Taekwondon ja European Taekwondo Unionin jäsen. Lisäksi noudatamme Kukkiwonin eli World Taekwondo Headquartersin linjauksia taekwondo-opetuksessamme.

http://www.suomentaekwondoliitto.fi

http://www.worldtaekwondo.org

https://worldtaekwondoeurope.org

http://www.kukkiwon.or.kr/front/eng/main.action

 

Ajankohtaista

Haluaisitko taekwondon keltaisen vyön kesän aikana?

kesän intensiivikurssimainos 2018

Tervetuloa Taekwondon intensiivikurssille ajalla 4.6.-12.8.2018. Kurssin hinta yhteensä 60 euroa. Kurssi sisältää kaikki kesän taekwondon yleisharjoitukset sekä kuntonyrkkeilytreenit. Aloitteleva harrastaja voi osallistua intensiivikurssilla taekwondoon 10-vuotiaasta alkaen ja kuntonyrkkeilyyn 12-vuotiaasta alkaen.

Lue lisää...

Lämpimästi tervetuloa Pellin taekwondoleirille elokuussa!

Taekwondoleiri Karjalohjalla Pellin leirikeskuksessa pidetään pe-su 17-19.8.2018. Leiri sopii kaikille taekwondoharrastajille niin lapsille, nuorille kuin aikuisille sekä myös harrastajien perheille. Mukaan voi siis tulla, vaikka ei itse harrastaisi taekwondoa. Leirillä 25% perhealennus.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/taekwondoleirit/pellin-taekwondoleiri-2018

Voit myös kysyä lisätietoa: sarianne.nordberg(a)hnmky.fi

pellintaekwondoleiri

Lue lisää...

Tervetuloa taekdwondon kesäleireille!

Kesällä järjestetään useampikin taekwondon kesäleiri. Kesäkuussa on lasten ja nuorten viikkoleirit 7-14-vuotiaille, leirit sopii niin vasta-alkajille kuin kokeneemmille.

Heinäkuussa pidetään soveltavan taekwondon leiri kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille. Elokuussa taas on Pellin leirikeskuksessa, Karjalohjalla, taekwondon viikonloppuleiri 17-19.8., jonne mukaan voi tulla niin taekwondoharrastajat kuin heidän perheenjäsenensä. Tervetuloa leireilemään!

Lisätietoa: sarianne.nordberg(a)hnmky.fi ja sivulta: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/taekwondoleirit/

taekwondon kesäleiri 2018x

Lue lisää...

HNMKY:n taekwondoleiri Belgiassa vierähti vauhdilla!

24 HNMKY:n taekwondoharrastajaa ja -ohjaajaa osallistui Pääsiäisen aikaan taekwondoleirille, joka pidettiin Dinantissa, Belgiassa. Leirillä opettajina toimivat suurmestari Jae Roh Ahn 8.dan, taekwondo-ottelun maailmanmestari Sang Hyun Moon 6. dan, Youngnae Park 5.dan sekä Stephan Marteau 2.dan. Viikon aikana harjoiteltiin niin liikesarjoja, ottelua kuin itsepuolustusta. Matkaa oli suunniteltu jo lokakuusta asti ja useampi harrastaja osallistui talven aikana leiritalkoisiin varoja keräten.

Lue lisää...

Elmer Nordbergille taekwondo-opettajan 4.dan arvo!

Seuramme taekwondon pääopettaja Elmer Nordberg suoritti ke 4.4.2018 Dinantissa, Belgiassa, 4.dan mustan vyön kokeen suurmestari Jae Roh Ahnille, 8.dan. Avustajana toimi opettaja Yongnae Park, 5.dan. Dan-koe sisälsi kaikkia taekwondon osa-alueita mm. ottelua, liikesarjoja ja murskausta. Suuronnittelut Sabumnimille!

4dankoe

Lue lisää...