Taekwondo

TAEKWONDOA, NYRKKEILYÄ JA KUNTONYRKKEILYÄ HELSINGIN NMKY:SSÄ

Taekwondoa voit harrastaa neljässä eri toimipisteessä: Helsingin keskustassa hotelli Arthurilla ja Malmin palloiluhallilla, Pakilan toimintakeskuksessa sekä Vuosaaressa Kallahden Nuorisotalolla.

Kuntonyrkkeilyä on tarjolla Helsingin keskustassa Grundskolan Norssenilla, sekä Malmin palloiluhallilla. Keskustassa on lisäksi Trikkaustaekwondoa ja Malmin palloiluhallilla Crosstraining-harjoitukset ja nyrkkeilyn perusteet.

Harjoituskalenterin löydät täältä: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

Harrastuksen voit aloittaa milloin vain ilmoittautumalla mukaan: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

Taekwondoa voi harrastaa 5-vuotiaasta alkaen perhetaekwondo-ryhmissä. Kyseisiin ryhmiin lapset voivat osallistua joko itsenäisesti tai yhdessä perheen kanssa.

Keskustassa, Malmilla ja Pakilassa on omat Taekwondon perusteet -ryhmät 10-vuotiaista alkaen lapsille, nuorille ja aikuisille. Kuntonyrkkeily ja Crosstraining-harjoitukset on suunnattu 12-vuotiaista alkaen nuorille ja aikuisille. Nyrkkeilyn perusteet ryhmä Malmilla on 10-vuotiaista alkaen.

Kahden ensimmäisen viikon aikana voit kokeilla harrastusta ilmaiseksi. Kokeilujakson aikana ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa lopetuslomakkeella.

Kuukausimaksu on 30 euroa/kk kerran viikossa harrastavalle ja 40 euroa/kk useamman kerran viikossa harrastavalle. Useamman kerran viikossa harrastava voi käydä kaikissa iän ja taitotason mukaisissa treeneissä kaikissa toimipisteissä. Kerran viikossa harrastava valitsee ilmoittautuessaan oman viikkoryhmän.

HNMKY Taekwondo on Suomen Taekwondoliiton jäsen ja näin myös World Taekwondon ja European Taekwondo Unionin jäsen. Lisäksi noudatamme Kukkiwonin eli World Taekwondo Headquartersin linjauksia taekwondo-opetuksessamme.

http://www.suomentaekwondoliitto.fi

http://www.worldtaekwondo.org

https://worldtaekwondoeurope.org

http://www.kukkiwon.or.kr/front/eng/main.action

 

Ajankohtaista

Uusi kuntonyrkkeilyryhmä alkaa Pakilassa 19.3.!

kuntonyrkkeilyPAKILA

Tervetuloa kuntonyrkkeilemään maanantaisin klo 19.15-20.15 Pakilan toimintakeskukseen. Lisäksi voit osallistua ryhmiiimme Helsingin keskustassa ke klo 17-18 Grudskolan Norsenilla (Unioninkatu 2) ja Malmilla ti klo 19-20 (Malmin palloiluhalli, Siemenkuja 3). Malmilla myös torstaisin nyrkkeilyä klo 17-18 ja edistyneiden kuntonyrkkeilyryhmä to klo 18-19. Kaikissa ryhmissä kahden viikon ilmainen kokeilu. Hinta 30e/kk kerran viikossa harrastavalle ja 40e/kk useamman kerran viikossa harrastavalle.

Ilmoittautuminen: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

Lisätietoa: elmer.nordberg(a)hnmky.fi

Lue lisää...

Menestystä taekwondon ottelukisoista!

loviisajoukkue

HNMKY taekwondokisaajien kisakausi aukesi 17.2. Loviisassa pidetyissä ottelukisoissa menestyksekkäästi kun kaikki 8 ottelijaa saavutti mitalisijan omassa sarjassaan. Mukaan lähti 4 kultaa, 1 hopea ja 3 pronssia.

Lisäksi 3.3. pidettiin vuoden ensimmäiset liikesarjakisat Lohjalla, mistä mukaan lähti HNMKY:n kisaajille kaksi hopeaa miesten harrastajasarjoista. Onnea kaikille kisaajille ja tsemppiä harjoitteluun! Ottelujoukkeutta valmensi Elmer Nordberg ja liikesarjakisaajia Sarianne Nordberg.

Lue lisää...

Keskustaan uusi taekwondon perusteet -ryhmä!

Keskustan taekwondon perusteet -ryhmän kasvaessa olemme lisänneet toisen treenivuoron hotelli Arthurin salille. Nyt voi harjoitella taekwondon perusteita ke klo 19-20 ja lisäksi la klo 14-15. Tervetuloa aloittamaan uusi kehittävä harrastus!

Taekwondon perusteet -ryhmät sopivat lapsille, nuorille ja aikuisille (alaikäraja 10 vuotta). Myös keskustan Perhetaekwondo -ryhmässä su klo 13-14 on vielä vapaita paikkoja, mukaan voi tulla lapset 5-vuotiaista alkaen. Lisätietoa: sarianne.nordberg(a)hnmky.fi, http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/aloita-taekwondo/

25073332_1900764893477463_7865006910744028527_o

Lue lisää...

Tervetuloa aloittamaan nyrkkeilyharrastus HNMKY:ssä!

Treenit Malmin palloiluhallilla klo 17-18, tervetuloa kokeilemaan. Lisätietoa:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/nyrkkeily/

nyrkkeilymainos2018

Lue lisää...

Taekwondon kesäleirit 2018

7-14-vuotiaille lapsille ja nuorille

Aiempaa taekwondokokemusta ei tarvita. Vasta-alkajat pääsevät tutustumaan taekwondon perusteisiin ja myös kokeneemmille harrastajille on oman taitotason mukaista ohjelmaa (mm. ottelu, liikesarjat). Taekwondon lisäksi leiripäivät sisältävät mm. muuta hauskaa liikuntaa, pelejä ja ulkoilua.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä!

taekwondon kesäleiri 2018 website

Lue lisää...