Taekwondo

TAEKWONDOA JA KUNTONYRKKEILYÄ HELSINGIN NMKY:SSÄ

Taekwondoa ja kuntonyrkkeilyä Namikassa voit harrastaa Helsingin keskustassa (hotelli Arthur ja lähialueen koulut), Malmilla (Malmin palloiluhalli) ja Pakilassa (Pakilan toimintakeskus). Toimintaa on aikuisille, nuorille ja lapsille 5-vuotiaista alkaen.

Syyskausi 2018 alkaa 1.9.2018. Harjoituskalenterin löydät täältä: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

Harrastuksen voit aloittaa milloin vain ilmoittautumalla mukaan: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

Taekwondoharrastus aloitetaan Taekwondon perusteet– ryhmissä, valitse sopiva ikäryhmä:

5-8-vuotiaat lapset + perheet Tässä ryhmässä voi harrastaa kaikki lapset 5-vuotiaista alkaen sekä myös perheet yhdessä. Ryhmään voi tulla mukaan niin vanhemmat kuin isommat sisaruksetkin.
Malmi ti klo 17-18
Pakila la klo 11-12
Keskusta (hotelli Arthur) su klo 13-14

8-12-vuotiaat lapset Ryhmään voi halutessaan osallistua myös yli 12-vuotiaat esim. lapsen perheenjäsenet tai jos vaikka eri-ikäiset kaverukset haluavat harjoitella samassa ryhmässä.
Pakila ma klo 17-18
Keskusta (hotelli Arthur) ke klo 19-20
Malmi to klo 18-19

Aikuiset ja nuoret +12v Ryhmä sopii kaikille aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille.
Pakila ma klo 18.30-19.30
Malmi ti klo 18.30-19.30
Keskusta (Grundskolan Norsen) pe klo 18-19

Kuntonyrkkeilyryhmät sopivat kaikille aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille:
ma klo 17.45-18.45 keskusta (Käpylän ala-aste)
ma klo 19.30-20.30 Pakila
ti klo 19.30-20.30 Malmi
to klo 16.30-17.30 keskusta (hotelli Arthur)
to klo 19-20 Malmi

Yllämainittujen ryhmien lisäksi löydät kalenterista myös muita ryhmiä, joita on suunnattu taekwondon eri vyöarvoille. Aloittelijat voivat osallistua myös liikesarjan opetus sekä potku/ottelutekniikan perusteet-tunneille heti kun taekwondotekniikoiden perusteita alkaa olla hallussa.

Kahden ensimmäisen viikon aikana voit kokeilla harrastusta ilmaiseksi. Kokeilujakson aikana ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa lopetuslomakkeella.

Kuukausimaksu on 30 euroa/kk kerran viikossa harrastavalle ja 40 euroa/kk useamman kerran viikossa harrastavalle. Useamman kerran viikossa harrastava voi käydä kaikissa iän ja taitotason mukaisissa treeneissä kaikissa toimipisteissä (sekä taekwondo ja kuntonyrkkeilytunnit). Kerran viikossa harrastava valitsee ilmoittautuessaan oman viikkoryhmän.

HNMKY Taekwondo on Suomen Taekwondoliiton jäsen ja näin myös World Taekwondon (WT) ja World Taekwondo Europen (WTE) jäsen. Lisäksi noudatamme Kukkiwonin eli World Taekwondo Headquartersin linjauksia taekwondoopetuksessamme.

http://www.suomentaekwondoliitto.fi

http://www.worldtaekwondo.org

https://worldtaekwondoeurope.org

http://www.kukkiwon.or.kr/front/eng/main.action

Lisätietoa: elmer.nordberg(a)hnmky.fi, kamppailu-urheilun kehittäjä HNMKY

 

Ajankohtaista

HNMKY Taekwondolle runsaasti mitaleja Ambassador's Cupista!

HNMKY taekwondosta osallistui lauantaina 27.10. 12 kilpailijaa Vantaalla järjestettyihin taekwondon valtakunnallisiin ottelu- ja liikesarjakisoihin. Kisoissa mukana oli myös osallistujia Venäjältä ja Virosta. Mitaleja HNMKY:lle kertyi yhteensä 15, niin kultaa, hopeaa kuin pronssia ja moni liigasarjan ottelija kartutti taas liigapistesaldoaan.

Kisoissa mukana HNMKY:stä oli 7 liigasarjan ottelijaa, 3 harrastajasarjan ottelijaa, joista 1 ensikertalainen kisaaja sekä 2 harrastajasarjan liikesarjakisaajaa. Suuronnittelut kaikille! Lisätietoa tuloksista näet Facebook-sivuilta: https://web.facebook.com/hnmkytaekwondo/

Lue lisää...

Uusia vyöarvoja HNMKY:lle!

vyökoelokakuu2018

Lokakuussa pidettiin taas HNMKY:n taekwondoharrastajille vyökokeita, joissa myönnettiin 15 uutta keltaisen - ylempi sinisen vyön vyöarvoa. Kokeet sisälsivät vyöarvo huomioiden taekwondon eri osa-alueita kuten potku-, torjunta- ja lyöntitekniikoita, liikesarjoja ja ottelua. Vyökokeissa mitataan omien taitojen kehittymistä suhteessa vyöarvovaatimuksiin.

Lue lisää...

Taekwondo jalkapallon/koripallon oheislajina

Taekwondo_huippuhetki2

Järjestämme HNMKY Taekwondossa oheisharjoittelutreenejä jalkapallo- ja koripallojoukkueille, mutta myös muiden lajien harrastajat voivat hyötyä taekwondosta oman lajinsa oheisharjoituksena. Taekwondon oheisharjoitukset räätälöidään joukkueen tarpeiden mukaisesti ja joukkueelle voidaan mahdollisuuksien mukaan järjestää yksilöllinen harjoitteluaika.

Taekwondon potku- ja otteluliikkumisharjoitteet kehittävät liikkuvuutta, keskivartalon ja jalkojen hallintaa sekä koordinaatiotaitoja. Taekwondossa harjoitellaan pystyottelua ja harjoituksiin kuuluu myös hallittuja kaatumisia. Lisäksi pystyasennon kontaktiharjoitteet kehittävät etäisyyden hahmottamista. Taekwondon oheislajiharjoituksissa otetaan treeniin mukaan niitä osioita, mitkä tukevat päälajin harjoittelua.

Jatka lukemista...

Lue lisää...

Tule mukaan HNMKY taekwondoon ja kuntonyrkkeilyyn!

Taekwondon ja kuntonyrkkeilyn syyskausi seurassamme on alkanut iloisesti ja vauhdikkaasti! Ehdit vielä hyvin mukaan aloittamaan tänä syksynä uuden mielekkään harrastuksen.

Tilaa on esim.
to klo 16.30-17.30 keskustan kuntonyrkkeilyssä
to klo 17-18 Malmilla lasten taekwondotunnilla ja
pe klo 18-19 keskustan aikuisten ja nuorten taekwondotunnilla.

Myös kaikkiin muihinkin ryhmiin voi ilmoittautua mukaan, tervetuloa kokeilemaan! Harjoituskalenteri löytyy: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

Ilmoittautuminen: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

Lisätietoa: sarianne.nordberg(a)hnmky.fi

syksy2018mainosTKD

aloitakuntonyrkkeilymainos

Lue lisää...

Mitalisatoa taekwondon ottelukisoista!

image

HNMKY:n taekwondon kisatiimistä osallistui lauantaina 29.9. Porvoon ottelukisoihin yhteensä 8 kilpailijaa valmentajaan seuran pääopettaja Elmer Nordberg. Kuusi kisaajista osallistui liigasarjaan ja kaksi harrastajasarjaan, joista toiselle kyseessä oli ensimmäinen kisaosallistuminen. Vastassa oli kokeneita kilpailijoita Suomesta ja sankoin joukoin myös Venäjältä. HNMKY menestyi kisoissa hyvin, liigasarjan kisaajien kerätessä liigapisteitä ja yhden kullan, kolme hopeaa sekä kaksi pronssia. Lisäksi harrastajasarjoista mukaan lähti kaksi pronssia. Kisat kartuttivat taas uutta kokemusta ja intoa treenaamiseen! Onnea kaikille kilpailijoille sekä kiitos tukijoukoille ja kannustajille!

Lue lisää...