Taekwondo

TAEKWONDOA JA KUNTONYRKKEILYÄ HELSINGIN NMKY:SSÄ

Taekwondoa ja kuntonyrkkeilyä Namikassa voit harrastaa Helsingin keskustassa (hotelli Arthur ja lähialueen koulut), Malmilla (Malmin palloiluhalli) ja Pakilassa (Pakilan toimintakeskus). Toimintaa on aikuisille, nuorille ja lapsille 5-vuotiaista alkaen.

Syyskausi 2018 alkaa 1.9.2018. Harjoituskalenterin löydät täältä: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

Harrastuksen voit aloittaa milloin vain ilmoittautumalla mukaan: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

Taekwondoharrastus aloitetaan Taekwondon perusteet– ryhmissä, valitse sopiva ikäryhmä:

5-8-vuotiaat lapset + perheet Tässä ryhmässä voi harrastaa kaikki lapset 5-vuotiaista alkaen sekä myös perheet yhdessä. Ryhmään voi tulla mukaan niin vanhemmat kuin isommat sisaruksetkin.
Malmi ti klo 17-18
Pakila la klo 11-12
Keskusta (hotelli Arthur) su klo 13-14

8-12-vuotiaat lapset Ryhmään voi halutessaan osallistua myös yli 12-vuotiaat esim. lapsen perheenjäsenet tai jos vaikka eri-ikäiset kaverukset haluavat harjoitella samassa ryhmässä.
Pakila ma klo 17-18
Keskusta (hotelli Arthur) ke klo 19-20
Malmi to klo 18-19

Aikuiset ja nuoret +12v Ryhmä sopii kaikille aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille.
Pakila ma klo 18-19
Malmi ti klo 18-19
Keskusta (Grundskolan Norsen) pe klo 18-19

Kuntonyrkkeilyryhmät sopivat kaikille aikuisille ja yli 12-vuotiaille nuorille:
ma klo 18-19 keskusta (Käpylän ala-aste)
ma klo 19.30-20.30 Pakila
ti klo 19.30-20.30 Malmi
to klo 16.30-17.30 keskusta (hotelli Arthur)
to klo 19-20 Malmi

Yllämainittujen ryhmien lisäksi löydät kalenterista myös muita ryhmiä, joita on suunnattu taekwondon eri vyöarvoille. Aloittelijat voivat osallistua myös liikesarjan opetus sekä ottelu/potkutekniikan perusteet-tunneille heti kun taekwondotekniikoiden perusteita alkaa olla hallussa.

Kahden ensimmäisen viikon aikana voit kokeilla harrastusta ilmaiseksi. Kokeilujakson aikana ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa lopetuslomakkeella.

Kuukausimaksu on 30 euroa/kk kerran viikossa harrastavalle ja 40 euroa/kk useamman kerran viikossa harrastavalle. Useamman kerran viikossa harrastava voi käydä kaikissa iän ja taitotason
mukaisissa treeneissä kaikissa toimipisteissä (sekä taekwondo ja kuntonyrkkeilytunnit). Kerran viikossa harrastava valitsee ilmoittautuessaan oman viikkoryhmän.

HNMKY Taekwondo on Suomen Taekwondoliiton jäsen ja näin myös World Taekwondon ja European Taekwondo Unionin jäsen. Lisäksi noudatamme Kukkiwonin eli World Taekwondo Headquartersin linjauksia taekwondo-opetuksessamme.

http://www.suomentaekwondoliitto.fi

http://www.worldtaekwondo.org

https://worldtaekwondoeurope.org

http://www.kukkiwon.or.kr/front/eng/main.action

Lisätietoa: elmer.nordberg(a)hnmky.fi, kamppailu-urheilun kehittäjä HNMKY

 

Ajankohtaista

Tervetuloa aloittamaan taekwondo ja/tai kuntonyrkkeilyharrastus Namikassa

Treenejä on kaikenikäisille 5-vuotiaista alkaen Helsingin keskustassa, Malmilla ja Pakilassa. Siirrymme syyskalenteriin 1.9. alkaen, jolloin eri-ikäisille on omia taitotason mukaisia harjoituksia sekä yhteisiä treenejä myös perheille. Syksyn kalenteri päivittyy piakkoin ja elokuun ajan harjoittelemme vielä kesäkalenterin mukaisesti. Harjoituksia voi kokeilla maksutta kaksi viikkoa täyttämällä ensin ilmoittautumislomakkeen. Lisätietoa: sarianne.nordberg(a)hnmky.fi ja http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/

Lue lisää...

80 uutta taekwondon vyöarvoa HNMKY:lle!

Kevään 2018 aikana moni taekwondoharrastaja eteni taas lajin parissa saavuttamalla uuden vyöarvon. Seurassamme saavutettiin kaikkia värivyön arvoja keltaisesta vyöstä ylempi punaiseen vyöhön, yhteensä 80 kpl kevään aikana. Joukossa oli niin lapsia, nuoria kuin aikuisharrastajia. Monelle taekwondo on seurassamme perheen yhteinen harrastus ja tämä näkyi myös vyökokeissa, kun taitojansa testaamassa oli yhdessä niin vanhempia lapsensa kanssa kuin sisaruksia. Onnea kaikille uusille vyöarvoille sekä kehittäviä ja iloisia hetkiä jokaisen taekwondotielle!

vyokoevihreat

Lue lisää...

Kultaa, hopeaa ja pronssia toukokuun taekwondokisoista!

HNMKY:n taekwondokisaajia osallistui la 19.5. ottelukisoihin Ikaalisissa sekä la 26.5. liikesarjakisoihin Korsossa. Ottelukisoissa jokainen kisaaja saavutti mitalisijan ja mukaan lähti 1 kulta, 3 hopeaa ja 2 pronssia. Liikesarjakisoissa saavutettiin 2 pronssia, keltavöisten naisten ja vihreävöisten naisten sarjoista. Suuronnittelut kaikille! Lisätietoa kisoista löytyy Facebook-sivuilta: https://www.facebook.com/hnmkytaekwondo/

Kisa_Ikaalinen

Lue lisää...

Haluaisitko taekwondon keltaisen vyön kesän aikana?

kesän intensiivikurssimainos 2018

Tervetuloa Taekwondon intensiivikurssille ajalla 4.6.-12.8.2018. Kurssin hinta yhteensä 60 euroa. Kurssi sisältää kaikki kesän taekwondon yleisharjoitukset sekä kuntonyrkkeilytreenit. Aloitteleva harrastaja voi osallistua intensiivikurssilla taekwondoon 10-vuotiaasta alkaen ja kuntonyrkkeilyyn 12-vuotiaasta alkaen.

Lue lisää...

Lämpimästi tervetuloa Pellin taekwondoleirille elokuussa!

Taekwondoleiri Karjalohjalla Pellin leirikeskuksessa pidetään pe-su 17-19.8.2018. Leiri sopii kaikille taekwondoharrastajille niin lapsille, nuorille kuin aikuisille sekä myös harrastajien perheille. Mukaan voi siis tulla, vaikka ei itse harrastaisi taekwondoa. Leirillä 25% perhealennus.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen: www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/taekwondoleirit/pellin-taekwondoleiri-2018

Voit myös kysyä lisätietoa: sarianne.nordberg(a)hnmky.fi

pellintaekwondoleiri

Lue lisää...