Taekwondo

TAEKWONDOA, NYRKKEILYÄ JA KUNTONYRKKEILYÄ HELSINGIN NMKY:SSÄ

Taekwondoa voit harrastaa neljässä eri toimipisteessä: Helsingin keskustassa hotelli Arthurilla ja Malmin palloiluhallilla, Pakilan toimintakeskuksessa sekä Vuosaaressa Kallahden Nuorisotalolla.

Kuntonyrkkeilyä on tarjolla Helsingin keskustassa Grundskolan Norssenilla, sekä Malmin palloiluhallilla. Keskustassa on lisäksi Trikkaustaekwondoa ja Malmin palloiluhallilla Crosstraining-harjoitukset ja nyrkkeilyn perusteet.

Harjoituskalenterin löydät täältä: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

Harrastuksen voit aloittaa milloin vain ilmoittautumalla mukaan: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

Taekwondoa voi harrastaa 5-vuotiaasta alkaen perhetaekwondo-ryhmissä. Kyseisiin ryhmiin lapset voivat osallistua joko itsenäisesti tai yhdessä perheen kanssa.

Keskustassa, Malmilla ja Pakilassa on omat Taekwondon perusteet -ryhmät 10-vuotiaista alkaen lapsille, nuorille ja aikuisille. Kuntonyrkkeily ja Crosstraining-harjoitukset on suunnattu 12-vuotiaista alkaen nuorille ja aikuisille. Nyrkkeilyn perusteet ryhmä Malmilla on 10-vuotiaista alkaen.

Kahden ensimmäisen viikon aikana voit kokeilla harrastusta ilmaiseksi. Kokeilujakson aikana ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa lopetuslomakkeella.

Kuukausimaksu on 30 euroa/kk kerran viikossa harrastavalle ja 40 euroa/kk useamman kerran viikossa harrastavalle. Useamman kerran viikossa harrastava voi käydä kaikissa iän ja taitotason mukaisissa treeneissä kaikissa toimipisteissä. Kerran viikossa harrastava valitsee ilmoittautuessaan oman viikkoryhmän.

HNMKY Taekwondo on Suomen Taekwondoliiton jäsen ja näin myös World Taekwondon ja European Taekwondo Unionin jäsen. Lisäksi noudatamme Kukkiwonin eli World Taekwondo Headquartersin linjauksia taekwondo-opetuksessamme.

http://www.suomentaekwondoliitto.fi

http://www.worldtaekwondo.org

https://worldtaekwondoeurope.org

http://www.kukkiwon.or.kr/front/eng/main.action

 

Ajankohtaista

HNMKY:lle uusia taekwondon vyöarvoja!

Lauantaina 9.12. järjestettiin hotelli Arthurin salilla taekwondon vyökoe, jossa 39 seuramme taekwondoharrastajaa suoritti uuden vyöarvon.

Kyseessä oli historiallinen päivä seuramme taekwondotoiminnassa, kun seuran oma kasvatti suoritti ensimmäistä kertaa punaisen vyön arvon. Muita suoritteluja vyöarvoja olivat keltainen vyö, ylempi keltainen vyö, vihreä vyö, ylempi vihreä vyö, sininen vyö sekä ylempi sininen vyö.

Suuronnittelut kaikille uusille vyöarvoille!

image

Lue lisää...

HNMKY:n taekwondojoukkueelle 12 mitalisijaa Nurmijärven taekwondokisoista!

24116675_905925052898939_360251766_o

HNMKY Taekwondon kisajoukkue osallistui lauantaina 25.11. taekwondon ottelu- ja liikesarjakisoihin (liigafinaalit) Nurmijärvellä. Mukana oli 11 seuran kilpailijaa ja mukaan lähti 12 mitalia, joista 4 kultaa, 6 hopeaa ja 2 pronssia. Suuronnittelut kaikille kilpailijoille! Otteluvalmentajana toimi Elmer Nordberg ja poomsaevalmentajana Martti Outinen. Lisää kisakuvia ja tulokset voit katsoa Facebook-sivuilta: www.facebook.com/hnmkytaekwondo

Lue lisää...

HNMKY:lle 10 mitalia Tikkurilan taekwondokisoista!

Lauantaina 28.10. HNMKY Taekwondosta osallistui 12 kisaajaa Ambassador's Cup taekwondokisoihin Tikkurilassa. Mukaan kotiinviemisiksi lähti 10 mitalia, joista 1 kulta, 2 hopeaa ja 7 pronssia. HNMKY:n taekwondokisaajia osallistui sekä ottelu- että liikesarjakisoihin. Onnea kaikille kisaajille ja tsemppiä taas tuleviin treeneihin!

Lue lisää...