Taekwondo

TAEKWONDOA SEKÄ KUNTONYRKKEILYÄ HELSINGIN NMKY:SSÄ

Taekwondoa voit harrastaa viidessä eri toimipisteessä: Helsingin keskustassa hotelli Arthurilla ja Grundskolan Norssenilla, Malmin palloiluhallilla, Pakilan toimintakeskuksessa sekä Vuosaaressa Kallahden Nuorisotalolla.

Kuntonyrkkeilyä on tarjolla Helsingin keskustassa hotelli Arthurilla sekä Malmin palloiluhallilla. Keskustassa on lisäksi Trikkaustaekwondo sekä kehonhuolto- ryhmät ja Malmin palloiluhallilla Crosstraining- harjoitukset.

Harjoituskalenterin löydät täältä: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

Harrastuksen voit aloittaa milloin vain ilmoittautumalla mukaan: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

Taekwondoa voi harrastaa 5-vuotiaasta alkaen keskustassa ja Malmilla. Perhetaekwondo ja lapset -ryhmiin otetaan myös 4-vuotiaita erityisesti vanhemman kanssa osallistuessa. Kyseisiin ryhmiin lapset voivat osallistua joko itsenäisesti tai yhdessä perheen kanssa.

Vuosaaressa ja Pakilassa voi aloittaa taekwondoharrastuksen 7- vuotiaasta alkaen Taekwondon perusteet -ryhmissä, ryhmiin voi osallistua myös yhdessä perheen kanssa.

Keskustassa ja Malmilla on omat Taekwondon perusteet -ryhmät 10-vuotiaista alkaen, jolloin lapsille, nuorille ja aikuisille on toimintaa omissa pienryhmissä samalla harjoitusvuorolla. Kuntonyrkkeily ja Crosstraining-harjoitukset on suunnattu 12-vuotiaista alkaen nuorille ja aikuisille.

Kahden ensimmäisen viikon aikana voit kokeilla harrastusta ilmaiseksi. Kokeilujakson aikana ilmoittautuminen on mahdollista peruuttaa lopetuslomakkeella.

Kuukausimaksu on 30 euroa/kk kerran viikossa harrastavalle ja 40 euroa/kk useamman kerran viikossa harrastavalle. Useamman kerran viikossa harrastava voi käydä kaikissa iän ja taitotason mukaisissa treeneissä kaikissa toimipisteissä. Kerran viikossa harrastava valitsee ilmoittautuessaan oman viikkoryhmän.

HNMKY Taekwondo on Suomen Taekwondoliiton jäsen ja näin myös World Taekwondon ja European Taekwondo Unionin jäsen. Lisäksi noudatamme Kukkiwonin eli World Taekwondo Headquartersin linjauksia taekwondo-opetuksessamme.

http://www.suomentaekwondoliitto.fi

http://www.worldtaekwondo.org

https://worldtaekwondoeurope.org

http://www.kukkiwon.or.kr/front/eng/main.action

 

Ajankohtaista

HNMKY:lle 3 kultaa ja 1 hopea taekwondon ottelukisoista!

Lauantaina 14.10. HNMKY:stä osallistui kuusi taekwondo-ottelijaa Porvoossa järjestettyihin kisoihin. Kotiinviemisiksi kisaajat saivat kolme kultamitalia sekä yhden liigasarjan hopea. Kisavalmentajana toimi Francisc Sabo. Onnea kaikille hienoista ottelusuorituksista ja tsemppiä tulevaan harjoitteluun!

(Saat kuvat isommaksi klikkaamalla.)

Lue lisää...

Pakilassa nyt kaksi Taekwondon ikäryhmää

Mainoskuva1Tule tutustumaan uusiin Pakilan toimintakeskuksen taekwondoryhmiin. Myös keskustan, Vuosaaren ja Malmin ryhmiin otetaan uusia harrastajia.

Pakilassa järjestetään HNMKY:n taekwondotoimintaa kahdessa eri ikäryhmässä maanantaisin Pakilan toimintakeskuksessa (Palosuontie 4 B).

Lue lisää...

Taekwondopainotteinen ripari 2018

Helsingin NMKY järjestää kesällä 2018 toiminnallisen rippikoululeirin Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla. Toimintariparin yhteydessä järjestetään mahdollisuus harjoitella vaihtoehtoisesti myös taekwondoa. Taekwondo-osuus sopii niin kokeneille lajin harrastajille kuin aloittelijoille.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen mukaan täältä!

tkdripari3

Lue lisää...

HNMKY kuntonyrkkeilyä Helsingin keskustassa

Malmin kuntonyrkkeilyvuoron lisäksi HNMKY:ssä voi harrastaa kuntonyrkkeilyä nyt myös keskustassa, hotelli Arthurin salilla torstaisin klo 16.30-17.30, tervetuloa kokeilemaan, treeni sopii vasta-alkajille!

Lisätietoa: www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/kuntonyrkkeily/

21151575_1860842470803039_4987303695330237009_n

Lue lisää...

HNMKY Taekwondoa nyt myös Vuosaaressa!

Tervetuloa aloittamaan taekwondonharrastus HNMKY:ssä. Harjoituspaikkoina tuttujen keskustan ja Malmin salien lisäksi nyt myös Vuosaari ja Pakila. Esim. Vuosaaressa Taekwondon perusteet joka perjantai klo 17-18 Kallahden Nuorisotalolla.

Lisätietoa: www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/aloita-taekwondo/

Mainoskuva1

 

Lue lisää...