Ottelukatsaus - Viikko 2

19.01.2016

ottelukatsaus

Nuorten valtakunnallisissa sarjoissa oli normaalia hiljaisempi viikonloppu. A-poikien valtakunnallisessa divarissa ja B-tyttöjen SM-sarjassa pelattiin viikonloppuna jännittävät ottelut.

Namika haki B-tyttöjen SM-sarjassa sarjapisteet Turustabtytötvshelmi

HNMKY oli sunnuntaina Turun Nunnavuoressa alusta asti valmiina. Namika osoittii vahvuutensa B-tyttöjen SM-sarjassa tällä kertaa Turun Rientoa vastaan. Lopputulos 57-75.

Joanna Kallela, Janette Aarnio ja Emma Vanninen tehokkaina!

B-tyttöjen päävalmentaja, Juuso Milen:

juusom"Tavoitteenamme oli lähteä peliin mahdollisimman aggressiivisella pelillä. Halusimme ottaa Turulta tilan pois kentältä puolustamalla koko kentällä ja juoksemalla nopeita hyökkäyksiä hyvän puolustuksen jälkeen. Ensimmäisellä puoliajalla pystyimme toteuttamaan näitä tavoitteita hyvin. Saimme hyvällä puolustuksella paljon stoppeja ja pääsimme juoksemaan kenttää hyvin. Onnistuimme myös erittäin hyvin puolen kentän hyökkäyksissämme. Toisella puoliajalla keskittyminen hieman herpaantui ja erityisesti puolustukseen paluu oli heikolla tasolla. Turun Riento pelasi läpi ottelun kovaa ja tuli hyvin hyökkäyspään levypalloihin. Namikan osumatarkkuus oli kuitenkin hyökkäyspäässä parempaa. Yksittäisenä asiana pelistä lienee syytä huomioida Janette Aarnion tilastosarake eli 11 pistettä, 9 levypalloa, 10 riistoa ja 5 syöttöä. Melkein siis ”tripla-tupla”."

A-pojille tiukassa kamppailussa hieno voitto MaSusta

Namikan A-pojat hoitivat voiton kotiin valtakunnallisen 1. divisioonan paikalliskamppailussa MaSu Basketia vastaan. 61-55. Namikan tehokkaimpina kunnostautuivat Kalle Copeland sekä Jyri Eboreime 17 pisteellä. Eemil Räisänen taisteli levypallot itselleen 11p/19r.

A-poikien valmentaja, Kari Kämppi:

kari"Voitto paikallisvastustajasta tuntuu aina hyvälle. MaSu oli ottelun alussa liikkeellä paremmalla pelikovuudella ja hävsimme liikaa 1vs1 tilanteita. Puoliajalla totesimme, että tilannekovuutta oli löydettävä toiselle puoliajalle lisää ja jokaisen on hoidettava oma tonttinsa puolustuksessa. Kolmannelle jaksolle pelaajat löysivät tarvittavan lisävaihteen ja onnistuimme voittamaan neljänneksen selkeästi 20-7. Päätösneljännes eteni aikalailla kori korista. Johtoasemamme säilyi ottelun loppuun asti."