NBA järjestää ensimmäisen nuorten leirin Suomessa

NBA_Youth_Camp_2015

Maailman tunnetuin urheilusarja, koripalloliiga NBA, rantautuu ensi kertaa Suomeen. NBA järjestää nuorten koripalloleirin 8-13-vuotiaille tytöille ja pojille kesäkuun 5.-7. päivinä Helsingin Malmilla. NBA Youth Campin yhteistyökumppanina toimii Suomen Koripalloliitto ja organisointikumppanina Helsingin NMKY. Leirille otetaan sata ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen käynnistyy torstaina 7.5. klo 10.00.

Kolmipäiväisellä NBA Youth Campilla keskitytään taito- ja tekniikkaharjoituksiin sekä kilpailuihin. Leirille voi osallistua vuosina 2002-2007 syntyneet tytöt ja pojat taitotasosta riippumatta. Myös vasta-aloittaneet tai koripalloharrastuksen aloittamista harkitsevat ovat tervetulleita.

Leirin valmentajina toimivat Helsingin NMKY:n valmentajat sekä Susijengi-legenda, ensimmäisenä suomalaisena NBA:ssa pelannut Hanno Möttölä. Lisäksi leirillä vierailee NBA-pelaaja sekä NBA:n omaa henkilökuntaa.

– Suomen Koripalloliitto ja NBA ovat käyneet keskustelua jo muutaman vuoden ajan erilaisista yhteistyömahdollisuuksista. NBA Youth Camp on ensimmäinen askel yhteistyössä, jolle toivomme tietenkin jatkoa tulevina vuosina. On mahtavaa, että NBA on noteerannut Suomen ja haluaa olla läsnä myös täällä pohjolassakin, kertoo Koripalloliiton olympiavalmentajana nykyisin toimiva Möttölä.

– Tulee olemaan nuorille varmasti hieno kokemus päästä tutustumaan NBA-pelaajaan ja harjoittelemaan hänen kanssaan, Möttölä lisää.

NBA Youth Campin tiedot

  • 5.-7.6.2015 Malmin palloiluhallilla (Siemenkuja 3, 00700 Helsinki).
  • Tarkoitettu vuosina 2002-2007 syntyneille tytöille ja pojille taitotasosta riippumatta. Leirille otetaan 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
  • Leirin aikataulu: perjantai klo 18-21, lauantai ja sunnuntai klo 9-15.
  • Leirin hinta on 140 euroa. Hintaan sisältyy lounas lauantaina ja sunnuntaina sekä ja välipala perjantaina.
  • Ilmoittautuminen käynnistyy torstaina 7.5.2015 klo 10.00 osoitteessa www.basket.fi/NBA.

Lisätietoja: nbayouthcamp(at)basket.fi