Olet täällä

Naisille harmittava kotitappio, Miehille selvä kotivoitto

27.02.2017

Naiset pelasivat paikalliskamppailun Malmin palloiluhallilla Helmi Capitalssia vastaan sunnuntaina. Ottelu päättyi vierasjoukkue Helmen 61-77 voittoon. Kattavan raportin voit käydä lukemassa : http://hnmkynaiset.vapaavuoro.uusisuomi.fi/urheilu/232229-yllatysten-ilta

Miehet pelasivat kauden viimeisen kotiottelunsa sunnuntainana Malmilla Perniöstä saapunutta PeU:ta vastaan. Eilen vajaamiehinen PeU on sarjataulukossa Namikaa yhden sijan alempana paikalla numero 9. Syksyn edellinen tiukka vääntö kääntyi Namikan eduksi vieraissa 72-79. Lähtökohdat olivat siis hyvinkin tasaiset otteluun lähdettäessä. Kotijoukkue oli kuitenkin valmistautunut otteluun huolella ja se näkyi kentällä. Ensimmäisen puolikkaan Perniöläiset pysyivät Namikan kyydissä ja tauolle lähdettäessä ero oli vain 11 pistettä. Kotijoukkue pystyi kuitenkin säilyttämään tasonsa loppusummeriin asti vahvan heittopelinsä ansiosta eikä näin päästänyt Perniöläisiä mukaan peliin. Vakuuttavan hyökkäyspelillisen esityksen jälkeen loppunumerot kotijoukkue Namikan hyväksi 99-82.

15935824_1562909103723431_661179411_n

Karri Kallelan väkevä ensimmäinen puoliaika johdatti Namikan ansaittuun kotivoittoon sunnuntaina (kuva Harri Vallila)