Naisilla hankala iltapuhde Turussa, Miehet jatkoivat lentoaan RaPy:n kustannuksella

HNMKY:n miesten- ja naisten joukkueet jatkoivat otteluitaan viikonloppuna. Miehet pelasivat kotiottelun Malmin Palloiluhallilla sunnuntaina, kun Raholan Pyrkivä saapui vierailulle. Naiset matkustivat sarjan kärkipäässä pelaavan Turun Riennon vieraaksi Nunnavuoren Palloiluhallille.

23316189_1910734558940882_1356923544_n

(kuva Harri Vallila)

 

 

HNMKY kohtasi kotisalissaan Raholan Pyrkivän miesten 1-divisioona B:ssä. Ennen kierrosta kärjen tuntumassa ollut Namika lähti otteluun neljän voiton putkessa, kun taas vierasjoukkue RaPy oli ennen ottelua kolmen ottelun tappioputkessa. Isoksi joukkueeksi tiedetty RaPy aloitti ottelun kahdella onnistuneella 3p heitolla, mutta Namika sai nopeasti juonesta kiinni voittaen ensimmäisen neljänneksen luvuin 22-16. HNMKY onnistui ensimmäisellä puoliajalla ajoittain saamaan joukkuepuolustuksella stoppeja ja sitä kautta juoksemaan kenttää hyvin, mutta liian usein joukkue päätyi heittämään kaukaa RaPyn paikkapuolustusta vastaan. Ottelun edetessä kotijoukkueen kova tempo kuitenkin sai väsytettyä vastustajan ja hyökkäyspelaamisesta muodostui kurinalaista. HNMKY repi eroa tasaisesti, kunnes viimeisen neljännes kirjattiin lukemin 26-8 kotijoukkueen hyväksi ja suurinumeroinen kotivoitto oli tosiasia, loppulukemat 101-63.

 

Miesten joukkueen valmentaja Timo Saukkola kommentoi ottelua seuraavasti: Joukkueen tavaramerkiksi muodostunut suuri koriin johtaneiden syöttöjen määrä kertoo epäitsekkyydestä ja kurinalaisuudesta.  Joukkueessa vallitsi jälleen hyvä henki ja pelaajien keskuudessa oli tietoisuus oman roolin merkityksestä ja tärkeydestä. Pystyimme omalla tekemisellä parantamaan peliä koko ottelun ajan ja voitimme jälleen levypallot isompaa joukkuetta vastaan. Tästä on hyvä jatkaa harjoittelua kohti seuraavia otteluja”

 

 

HNMKY:n Naisten edustusjoukkue pelasi oman kierroksensa Naisten I-divisioonassa Turussa. Naisten joukkue on pelannut tällä kaudella neljä ottelua joista kolme on ollut tiukkoja pelejä. Tälläkin kertaa ottelu oli äärimmäisen tiukka viimeiselle neljännekselle asti. Neljännellä neljänneksellä kotijoukkue onnistui voittamaan ottelun sulavalla hyökkäyspelillä (4. erä 20-11). Lopputulos 75-64 ja sarjapisteet jäivät Turkuun.

Linkin takaa löydät ottelusta kommentit ja kattavan uutisen: http://hnmkynaiset.vapaavuoro.uusisuomi.fi/urheilu/245589-yrityksia-yllin-kyllin