Lähde vapaaehtoiseksi Libanoniin YMCA Finlandin #840 siltaa projektiin!

840 siltaa

Suomen ja Libanonin YMCA:n #840siltaa -kehitysyhteistyöhankkeeseen sisältyy vapaaehtoisten matkoja Libanoniin. Matkojen tarkoituksena on soveltaa parhaita oppeja ja työkaluja Suomesta ja kouluttaa libanonilaisia nuoria vapaaehtoisia sekä henkilökuntaa etenkin matalan kynnyksen aktivititeettien osalta. Suomalaisten vapaaehtoisten osaamista hyödynnetään erityisesti rauhanomaisen yhteiselon edellytyksien vahvistamisessa libanonilaisten sekä syyrialaisten pakolaisten välillä liikunnan keinoin. Sen lisäksi tänä vuonna keskiössä ovat myös vammaistoiminta ja osa toiminnasta tulee tapahtumaan pakolaisleireillä. Lisätietoja projektista: www.ymca.fi/840siltaa

Tämän vuoden matka ajoittuu viikon 36 ympärille, 1.-10.9.2018 välille. Tarkat päivämäärät vahvistuvat pian ja lennoista johtuen lähdöt ja paluut saattavat olla eri vuorokausien puolella. Todennäköisesti lähtö on la 1.tai su 2.9. ja takaisin lähdetään sunnuntaina 9.9.

Mukaan voi hakea laittamalla vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kertoo lyhyesti YMCA-aktiivisuudestasi, omasta erityisosaamisesta ja siitä kuinka ajattelee, että sitä voitaisiin hyödyntää Libanonissa. Mukaan tulee liittää myös yhteystiedot ja syntymäaika. Matka koostuu koulutuksesta ja kentällä työskentelystä yllämainittujen teemojen parissa. Vapaaehtoisten valinnassa painotetaankin hakijoiden antia näiden teemojen osalta.

Vapaaehtoisten tulee olla täysi-ikäisiä. Suomen YMCA -liitto kattaa matkakulut ja majoituksen. Valintapäätöksen jälkeen osallistujat vahvistetaan, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoja ja hakemukset tulisi lähettää osoitteeseen: milla.makinen@ymca.fi 5.7. mennessä. Toivottavasti levitätte tietoa omissa yhdistyksissänne! Samat tiedot löytyvät myös osoitteesta: https://www.ymca.fi/2018/06/20/vapaaehtoisten-haku-volunteers-to-lebanon-2018/ Myös Facebook-ilmoitusta on mahdollista jakaa: https://www.facebook.com/315544241829718/posts/1907161982667928/