HNMKY:n aluejoukkueiden esittely osa II

 

HNMKY esittelee viikottain aluetoimintansa joukkueita valmentajien lyhyiden kertomusten avulla. Viime viikolla esiteltiin 06-syntyneiden joukkueita. Tällä kertaa vuoron saa seuramme 07-syntyneiden joukkueet!

stadi p07 harjoitukset

Stadin 07-poikien harjoituksissa liikettää ja ääntä riittää!

 

 

Stadi P07

 

Joukkueeseen kuuluu vajaat kaksikymmentä innokasta poikaa. Joukkue pelaa eteläisen alueen 2. divisioonaa. Treeneissä harjoitellaan monipuolisesti koripalloa ja liikunnallisia taitoja. Joukkueessa on sovittu että mennään täysiä ja kovaa, mutta pilke silmäkulmassa. Joukkueesta parhaiten voi kertoa itse joukkue. Uudet pelurit ovat aina tervetulleita mukaan!

 

Haastatteluun osallistui syysloman open gymillä Ukko, Sisu, Tuure ja Emil

 

Miksi harjoituksiin on kiva tulla?

“Siellä yritetään kovaa, kivoja kavereita ja valmentajakin on ihan kiva” – Sisu

“Koris vaan on niin siistiä” -Ukko

“Uuden oppiminen, kivat kaverit ja urheilu on kivaa” -Tuure

 

Mikä koriksessa on parasta?

“Korin tekeminen” – Tuure

“Onnistumiset mitä koriksessa tulee todella paljon” – Emil

 

Miksi Namikassa on kiva pelata?

“Paljon kavereita” – Emil

“Kiva meno” – Sisu

“Femmoja heitellään paljon ja koreja tulee todella paljon”- Ukko

 

Pakila P07

 

Pakilan 07-poikien joukkueessa pelaa tällä hetkellä 29 innokasta koripalloilijaa. Harjoituksiin on kiva tulla koska pääsee pelaamaan korista ja tekemään koreja, näkemään kavereita sekä pitämään hauskaa. Treeneissä jokainen tekee noin 55-200 koria sekä heittää 12-100 yläfemmaa joukkuekavereiden kanssa. Meidän joukkueen vahvuus on joukkuehenki, kaikki tulevat toimeen keskenään. Namikassa parasta on seuran henki, ja siellä on kavereita. Parasta koriksessa on se fiilis mikä tulee korin jälkeen.

pakila 07 treenit

Pakilan 07 poikien treeneissä tehdään paljon koreja ja heitellään paljon yläfemmoja!

 

Pakila T07/08

 

Kahdesta ikäluokasta koostuvassa joukkueessa on tällä hetkellä reilu parikymmentä pelaajaa, kumpaakin ikäluokkaa suurin piirtein saman verran. Hyvällä asenteella ja fiiliksellä harjoitteleva joukkue kehittyy huimaa vauhtia. Mukaan mahtuu innokkaita uusia pelaajia niin 2007 kuin 2008 ikäluokkaankin. Harjoittelemme koripallon lajitaitojen lisäksi kasvua ja urheilullisuutta tukevia oheisharjoitteita. Pelaamme 2007 tyttöjen alueen 2. divaria sekä 2008 tyttöjen 1.divaria. Lisäksi osallistumme kauden aikana muutamaan turnaukseen Suomessa sekä harjoitusleirille ulkomailla.