A-poikien vatsikassa pelattiin sarjan kärkikamppailu ja B-pojat matkustivat Saloon

15.03.2016

ottelukatsaus

turkubp

(Kuvat: Harri Vallila)

A-pojat pelasivat Malmilla valtakunnallisen 1 divisioonan kärkijoukkueisiin kuuluvaa Korihaita vastaan. Kutkuttavan jännittävä ottelu päättyi lopulta HNMKY:n yhden pisteen voittoon 77-76.

B-poikien valtakunnallisessa divisioonassa vajaamiehinen HNMKY 2 matkusti Saloon Vilppaan vieraaksi. Molempien joukkueiden tiivis puolustuspelaaminen johti tasaiseen ja vähäkoriseen pelitapahtumaan, jonka Vilpas onnistui lopulta kääntämään voitoksi lukemin 57-51.

A-poikien valtakunnallinen 1. divisioona: HNMKY - Korihait

A-poikien päävalmentaja, Timo Saukkola:

ts"Hyvä voitto meiltä. Pelasimme kohtuullisen tasapainoisen ottelun hyvää vastustajaa vastaan. Lähtökohta oli hieman hankala sairastumisten ja poissaolojen takia, mutta taistelimme hienosti läpi ottelun ja saimme palkinnoksi yhden pinnan voiton.

Lopussa olimme ensimmäistä kertaa tällä kaudella hieman epäkypsiä ja meinasimme tarjota voiton avaimia Korihaille muutaman ohiheitetyn vapaaheiton ja puolustuksen merkkausvirheiden kautta. Onneksi tällä kertaa saimme virheet anteeksi, mutta ensi kerralla täytyy vaan olla ajantasalla myös tärkeimmillä hetkillä. Jyri Eboreime viimeisteli kovan voittokorin ja Eemil Räisänen paini kovat tilastot korin alta.

Tämän siivittämän kohti kauden huipentumia"

B-poikien valtakunnallinen 1. divisioona: Vilpas - HNMKY2

bpvkvilpas

B-pojat 2 päävalmentaja, Jarkko Lohikoski:

jarkko3"Otteluun lähdettiin haastavista lähtökohdista kapealla pelaajaryhmällä.

Vastustaja veti 10-0 -alun, mutta tämän jälkeen tulimme peliin hyvin mukaan. Taistelimme erinomaisella joukkueilmeellä. Molempien joukkueiden puolustaessa tiiviisti, ottelusta muodostui kauden vähäkorisin.

Ottelu oli tiukkaa taistelua loppuun asti ja pienet asiat ratkaisivat.

Tänään meillä ei ollut parasta heittopäivää, Vilpas taas osui muutaman ison kolmen pisteen korin meidän kannalta pahaan paikkaan. Ensimmäisellä puoliajalla emme päästäneet Vilpasta vapaaheittoviivalle kertaakaan, kun taas toisella puoliajalla he pääsivät tekemään viivalta tiukkaan ja vähäkoriseen peliin merkittävät 12 pistettä.

Voimme olla ylpeitä siitä, miten jokainen pelaaja teki töitä joukkueen eteen. Tällaisella peli-ilmeellä ja yhtenäisyydellä saadaan jatkossa tulokseksi muutakin kuin kunniakkaita taisteluja."