Yhteistyökumppanille

Helsingin NMKY:n Y-Care työpaja tarjoaa alle 29-vuotiaille nuorille mahdollisuus tutustua ja kouluttautua nuoriso-, liikunta- ja hyvinvointialojen kohtaamisammatteihin. Räätälöimme työpajajakson jokaiselle valmentautujalle erikseen yhdessä valmentautujan, Y-Care työpajavalmentajien ja yhteistyötahojen kanssa. Yksilövalmentaja kulkee valmentautujan rinnalla tarpeen mukaan läpi koko työpajajakson, tukien häntä arjenhallinnassa. Yksilövalmennuksen lisäksi hyödynnämme ryhmätoimintaa, jossa erilaisten menetelmien avulla opetellaan esimerkiksi työelämätaitoja. Työpajatoiminnan avulla Helsingin NMKY toteuttaa NMKY:n maailmanliiton missiota ”empowering young people”.

Teemme Y-Care työpajassa koulutusyhteistyötä useiden eri oppilaitosten kanssa koulu-, opisto- ja ammattikorkeakoulutasolla. Työpajassa on myös mahdollista suorittaa keskenjäänyt tutkinto loppuun ja näin saada tarvittava pätevyys työelämään. Lisäksi työskentelemme sen eteen, että aiemmin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen mahdollistaisi nopean pääsyn työelämään esimerkiksi maahanmuuttajille, joilla on jo ammatti, mutta ei suomalaista pätevyyttä toimia kyseisessä ammatissa. Työpajan kautta voidaan myös tukea maahanmuuttajien kielen oppimista, mikäli työllistyminen on kiinni kielitaidosta.

Mikäli olet kiinnostunut esimerkiksi koulutusyhteistyöstä Y-Care työpajan kanssa, edustat lähettävää tahoa tai olisit kiinnostuntu ottamaan työkokeiluun Y-Care työpajanuoren ja haluat lisätietoja Y-Care työpajasta, niin ota yhteyttä:

Joni Liikala
Y-Care työpajan vastaava-ohjaaja
p. 050 560 9334
joni.liikala@hnmky.fi