Olet täällä

Ulla Huhtisesta Namika Areenan toimitusjohtaja

10.01.2022

Helsingin NMKY:n kehitysjohtaja Ulla Huhtinen toimii jatkossa myös Namika Areenan toimitusjohtajana.

Helsingin NMKY:n kehitysjohtaja Ulla Huhtinen toimii jatkossa myös Namika Areenan toimitusjohtajana. Huhtinen on työskennellyt Helsingin NMKY:ssä vuodesta 2007 erilaisissa kehittämis- ja johtotehtävissä. Ulla Huhtinen on vastannut Helsingin NMKY:n strategiatyöstä vuodesta 2014 ja ollut mukana käynnistämässä viime vuosina monia uusia työmuotoja kuten Nuorten työpajat sekä Toiminnan avulla työelämään.

Namika Areenan toimitusjohtajana Huhtinen vastaa Namika Areenan hankkeen etenemisestä. Suunnittelu-, lupa- ja rakentamisvaiheessa työhön kuuluu tiivis yhteistyö rakentajan, arkkitehtien sekä Helsingin kaupungin Pakilanpuiston allianssin työryhmän kanssa. Namika Areenan valmistuttua toimitusjohtaja vastaa areenan johtamisesta kokonaisuutena.

- Itselleni on tärkeä luoda ympäristö, johon namikalaiset voivat tuntea omistajuutta ja jonka tilat ja toimintatavat tukevat siellä olevien yhteisöllisyyttä. Otan uuden työkuvan vastaan oikein kiitollisena ja motivoituneena. On hienoa olla omalta osalta edistämässä Helsingin NMKY:n pitkäaikaisen unelman, Namika Areenan, toteutumista. Työnkuvassa yhdistyy monta itselleni tärkeää ja kiinnostavaa elementtiä – Se tarjoaa myös upean mahdollisuuden kehittää niin omaa osaamistani kuin Helsingin NMKY:n toimintaa, kertoo Namika Areenan toimitusjohtaja Ulla Huhtinen.

Namika Areena on vuonna 2023 täyttyvä unelma Helsingin NMKY:n omasta urheilukeskuksesta. Helsingin Pakilaan rakennettava Areena on tällä hetkellä jo pitkällä suunnitteluvaiheessa. Ensi kesänä rakentamisvaihe käynnistyy. 

- Namika Areena tarjoaa erittäin hyvät juniorikoripallon harjoitus- ja valmennusolosuhteet. Sen avulla luomme hyvät kasvu- ja kehittymisedellytykset niin yksilöille kuin toiminnalle. Namika Areenan tilat ovat monipuoliset ja muuntojoustavat, joten se pystyy palvelemaan monia eri Helsingin NMKY:n toimintoja, Huhtinen toteaa.