Olet täällä

Helsingin NMKY tuo merkitystä koko Lempiäisten perheen elämään

10.01.2022

Perhe asuu Helsingin Pakilassa ja Helsingin NMKY on iso toimija alueella. Perheen vanhin poika Juho aloitti jo vuonna 2012 Namikan iltapäiväkerhoissa, joissa perheeseen vetosi erityisesti liikunnallisuus. Juhon lisäksi nykyään pienimmät lapset, Otto ja Valtteri, harrastavat koripalloa Helsingin NMKY:ssä ja Julia on tulossa ensi kesänä Helsingin NMKY:n vaellusriparille. 

”Helsingin Namika järjestää lapsille niin valtavasti toimintaa ja se on tällä alueella niin iso toimija, että oli helppo liittyä siihen mukaan. Ensimmäinen lapsi sai iltapäiväkerhoista hyvät kokemukset, jonka jälkeen kaikki ovat tulleet toimintaan mukaan.” – Tatu Lempiäinen

Valtteri ja Otto päätyivät Helsingin NMKY:n koripalloon, koska vanhemmat olivat kuulleet sen toiminnan ja kasvatuksen laadusta. Helsingin NMKY:n arvot, kuten kaikkien osallistaminen, kohtasivat erinomaisesti perheen arvojen kanssa. Hyvää yhteishenkeä, merkityksellisyyttä ja muiden huomioimista Tatu Lempiäinen pitää tärkeänä kaikessa toiminnassa. Nämä samat arvot ovat hänelle keskeisiä töissään yrittäjänä terveydenhuollontuotteita myyvässä Flinnossa.

Koripallon ja iltapäiväkerhon lisäksi perheen lapsilla on kokemusta myös Namikan leiritoiminnasta. Otto on käynyt jo pari kertaa Namikan koripalloleirillä, ja pikkuveli Valtteri odottaa ensimmäisiä leirejään ensi kesällä. Julia on tulossa ensi kesänä Helsingin NMKY:n vaellusriparille.

”Se on uskomattoman hienoa, että vaikka Julia ei ole koriksessa tai ip-kerhoissa, niin silti Namika pystyy riparin kautta tarjoamaan noin laajalti asioita, mitkä perhettä kiinnostaa”. – Helsingin NMKY:n myyntipäällikkö Valtteri Palojärvi.