Olet täällä

KAMPPAILU

TAEKWONDOA JA KUNTONYRKKEILYÄ HELSINGIN NMKY:SSÄ

Taekwondoa ja kuntonyrkkeilyä Namikassa voit harrastaa Helsingin keskustassa (hotelli Arthur ja lähialueen koulut), Malmilla (Malmin palloiluhalli) ja Pakilassa (Pakilan toimintakeskus ja alueen koulut).

Taekwondo sopii erittäin hyvin niin lasten, nuorten kuin aikuisten harrastukseksi. Tarjolla on ryhmiä eri-ikäisille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmille harrastajille. Taekwondoa voi harrastaa 5- vuotiaasta alkaen ja kuntonyrkkeilyä 12-vuotiaasta alkaen. Harrastuksen aloittamiseen ei ole yläikärajaa.

Kuntonyrkkeilystä löydät lisätietoa täältä: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/kuntonyrkkeily/

Kevätkausi 2019 alkaa 7.1.2019. Harjoituskalenterin löydät täältä

Harrastuksen voit aloittaa milloin vain ilmoittautumalla mukaan tästä.

Taekwondoharrastus aloitetaan Taekwondon perusteet– ryhmissä, valitse sopiva ikäryhmä. Voit osallistua myös kuntopotkutreeniin, ottelutreeniin, liikesarjan opetukseen ja kuntonyrkkeilyyn. Lisäksi taekwondoa jo harrastaville on edistyneempien ryhmät ja kisaryhmät. Kaikista ryhmistä lisätietoa löytyy: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusryhmat/

Lasten vanhemmat/huoltajat voivat halutessaan harrastaa lapsen ikäryhmäharjoituksissa ja myös vanhemmat sisarukset voivat osallistua nuoremman sisaruksen harjoituksiin, mikäli perhe niin toivoo. Tällä mahdollistamme yhteisen harrastuksen koko perheelle. Myös eri ikäisen kaverin kanssa saa harrastaa samassa ryhmässä, tällöin tulee valita pääsääntöisesti nuoremman mukainen ikäryhmä, mutta poikkeuksista voi tapauskohtaisesti keskustella.

Harjoituksiin aktiivisesti osallistumalla on mahdollisuus edetä taekwondon vyöarvoissa vyökokeita suorittaen.

Taekwondotunneilla harjoitellaan taekwondon eri osa-alueita kuten potkuja, lyöntejä, torjuntoja, ottelua ja liikesarjoja sekä itsepuolustusta. Harjoitukset kehittävät mm. koordinaatiokykyä, voimaa, nopeutta ja notkeutta sekä rohkeutta ja keskittymiskykyä.

5556
5557

AJANKOHTAISTA

HNMKY TAEKWONDO OPEN

02.04.2019

Lauantaina 27.4.2019 HNMKY Taekwondo järjestää yhdessä Suomen Taekwondoliiton kanssa taekwondon liikesarjojen kilpailun. Kilpailupaikkana Malmin palloiluhalli, os. Siemenkuja 3, 00700 Helsinki. Tervetuloa kisoihin! Kisasivut.

Kisojen yhteydessä järjestetään lisäksi Sang Huyn Moonin otteluleiri (lauantai ja sunnuntai) sekä Yongnae Parkin liikesarjaleiri (sunnuntai), lisätietoa leireistä löydät täältä.

Tervetuloa kuntonyrkkeilyn pariin namikassa!

02.01.2019

Kuntonyrkkeilyssä saa niskajumit kyytiä ja kunto kohenee vauhdilla, samalla opit erilaisia nyrkkeilytekniikoita. Meillä on treenejä Helsingin keskustassa, Käpylässä, Malmilla ja Pakilassa aikuisille ja nuorille (+12v). Treenit alkaen 30e/kk. Voit aloittaa kahden viikon maksuttomalla kokeilulla. Mukaan voi tulla milloin vain!

Lisätietoa: /urheilu/taekwondo/kuntonyrkkeily/

Tervetuloa hauskoihin ja tehokkaisiin treeneihin!

Taekwondon otteluleiri talvilomalla

19.12.2018

Kenelle: 8-16-vuotiaille taekwondoharrastajille
Milloin: 18.2.-22.2.2019, Ma-pe klo 9-16
Missä: Malmin palloiluhalli, Siemenkuja 3
Hinta: alkaen 95 euroa/hlö, hinta sis. joka päivä lämmin lounas ja välipala

95 e/hlö HNMKY:n jäsenet ja 105 e/hlö ei-jäsenet ilmoittautuessa 1.2. mennessä.
2.2. alkaen ilmoittautuessa hinta 110 e/hlö HNMKY:n jäsenet ja 120 e/hlö ei-jäsenet.

Leiri sisältää taekwondoa sekä ikä huomioiden oheisharjoittelua ja yhteistä kivaa ohjelmaa. Leirillä harjoitellaan kannustavassa ja iloisessa seurassa. Mukaan voi tulla ilman aiempaa taekwondo-ottelukokemusta, sillä leirillä pääset oppimaan! Helsingin keskustasta on mahdollista kulkea Malmille yhdessä ohjaajan kanssa niin sovittaessa.

Ilmoittautuminen täältä.

Lisätietoa:

sarianne.nordberg(a)hnmky.fi
Puh. 0505688849

Syyskauden vyökokeista 74 uutta taekwondon vyöarvoa!

17.12.2018

Syyskaudella runsas määrä HNMKY:n taekwondoharrastajista eteni lajin vyöarvoissa. 59 vyökokelasta suoritti kokeen joulukuussa ja 15 loka-marraskuun aikana.
Vyökokeet pitivät pääopettaja Elmer Nordberg,4.dan ja Sarianne Nordberg, 3.dan.

Vyökokeita olivat mm. soveltavan taekwondon ylemmän valkoisen vyön kokeet (4 osallistujaa), 1-2.Danin mustan vyön kokeet (3 osallistujaa) sekä keltaisen-ylempipunaisen vyön kokeet niin lapsille, nuorille ja aikuisille kuin yhdessä harrastaville perheille (67 osallistujaa).

Vyökokeet sisälsivät vyöarvo huomioiden erilaisia taekwondotekniikoita kuten potkuja, ottelua, liikesarjoja, itsepuolustusta, muskausta, ohjaustehtäviä ja teoriaa.

Suuret onnittelut kaikille uuden vyöarvon ansainneille!

HNMKY Taekwondolle uusia mustan vyön arvoja!

07.12.2018

La 1.12. pidettiin HNMKY:ssä taekwondon mustan vyön kokeet. Kolme kokelasta suoritui hyvässä hengessä, itsevarmasti ja toisiaan kannustaen kokeen eri osa-alueista. Martti Outinen suoritti 2.dan mustan vyön sekä Julius Lehmusto ja Tampere Kumgangia edustava Pauli Hurmerinta suorittivat 1.danin eli ensimmäisen mustan vyön kokeensa. Vyökoe oli erityisen historiallinen seurassamme siksi, että Julius on ensimmäinen HNMKY:ssä taekwondoharrastuksen valkovöisenä aloittanut, joka on edennyt mustalle vyölle. Näin seuramme nuori ja kasvava taekwondotoiminta ylitti samalla tärkeän merkkipaalun.