Olet täällä

Etsivään nuorisotyöhön Helsingin NMKY:lle?

HUOM: Tämä työpaikka ei ole avoimena tällä hetkellä, sillä löysimme jo huippuosaajan! Tutustu avoimiin työpaikkoihin.

Helsingin NMKY:n etsivän nuorisotyön kohteena ovat Helsingissä asuvat tai oleskelevat 16-28-vuotiaat nuoret, jotka ovat koulutuksen tai työelämän ulkopuolella. Käytännössä etsivä nuorisotyö on syrjään jääneiden nuorten etsimistä ja nuorten kohtaamista sekä auttamista.

Tapaamiset ovat nuoren asioiden selvittelyä sekä eteenpäin viemistä yhdessä nuoren kanssa. Yksilötyön lisäksi työ voi sisältää myös yhteisöllisten toimintojen ja ryhmien ohjausta. Työtä tehdään joustavasti nuorten tarpeiden mukaan, työ on kuitenkin pääsääntöisesti päivätyötä.

Työssäsi kohtaat haastavassa elämäntilanteessa olevia nuoria, joten tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta, epävarmuudensietokykyä, vastuullisuutta sekä kykyä itsenäiseen ja tiimi työskentelyyn. Haastavaa työtä tukee asiantunteva ja mukava tiimi sekä työnohjaus.

Pätevyysvaatimus

AMK-tasoinen tutkinto, kuten yhteisöpedagogi tai sosionomi. Vähintään muutaman vuoden työkokemus nuorisotyöstä tai muusta nuorten kanssa tehtävästä työstä.

Luemme eduksi

Toiminnallisten menetelmien osaaminen. Ryhmän ohjaus osaaminen. Kokemus ja osaaminen maahanmuuttotaustaisten nuorten kohtaamiseen sekä kyky kohdata mielenterveysongelmista kärsiviä nuoria. Digitaalisen nuorisotyön menetelmien hallinta ja some-osaaminen.


Työn kesto:

Työ alkaa sopivan hakijan löydyttyä ja kestää 31.12.2021 saakka.

 

Lisätiedot:

5539
5536
5573