Naisille avausvoitto, Miehet jatkoivat väkeviä otteitaan

30.10.2017

HNMKY:n aikuisten kilpasarjajoukkueet pelasivat molemmat kierroksen sarjoissaan eilen sunnuntaina. Naisten joukkue nappasi ensimmäisen voittonsa vierailija Ringsideltä ja miesten joukkue kävi ryöstöretkellä Karkkilassa, tuottaen KaU:lle kauden ensimmäisen tappion.

cihat.karkkila

(kuva Harri Vallila)

Miehet jatkoivat vahvoja otteitaan Divisioona B:ssä, kun joukkue matkusti Karkkilaan KaU:n vieraaksi. Kolmen ottelun voittoputkessa olleet joukkueet kohtasivat ensimmäistä kertaa kaudella. Ensimmäinen erä mentiin tasaisesti koreja vaihtaen (19-19). Toisessa erässä vierasjoukkue HNMKY voitti itselleen neljän pisteen etumatkan, kun puoliajalle lähdettiin yhä tiukissa lukemissa (38-42). Kolmannessa erässä joukkuepelaamisen voima alkoi näkyä vierasjoukkueen eduksi. Molemmissa päissä kenttää hyvin yhdessä kamppaillut Namika alkoi upotti heitot systemaattisesti luoduista heittopaikoista. Joukkuepuolustuksen ja hyvän pallonliikkeen ansiosta luotu etumatka siivitti HNMKY:n kauden neljänteen voittoon. Lopputulos 71-89.

juuso.karkkila

Miesten päävalmentaja Juuso Milen kommentoi ottelua seuraavasti: "Karkkila sai peliin erinomaisen alun ja me taas emme olleet tarpeeksi aggressiivisia ja valmiita muutamalla ensimmäisellä minuutilla. Pelin edetessä saimme hiljalleen otetta pelistä ja menimme puoliajalle muutaman pisteen johdossa. Karkkilan kaksi isokokoista jenkkiä tuottivat välillä meille haasteita, mutta mitä pidemmälle peli meni, niin sitä paremmin meidän pelaajamateriaalin leveys alkoi näkyä. Saimme kovalla vauhdilla hieman hyydytettyä Karkkilan taitavaa joukkuetta ja samalla saimme ”helppoja” koreja nopeista hyökkäyksistä. Pelasimme jälleen erinomaista joukkuepeliä, jossa pallo liikkui hyvin pelaajalta toiselle ja sitä kautta saimme luotua etuja. Voitimme levypallot isokokoista joukkuetta vastaan jälleen kerran, joten se kertoo paljon siitä millä asenteella pelaajat pelaavat. Joukkueessa vallitsee tällä hetkellä erinomainen keskittyminen, mentaalinen vahvuus ja joukkuehenki. Näiden pohjalta yritämme puskea toisiamme ja joukkuepeliämme eteenpäin jokaisessa tapahtumassa."

Naisten joukkue nappasi sunnuntai iltana ensimmäisen kotivoittonsa eilen MPH:lla kun Ringside Vantaalta vieraili Malmilla. Voitto oli joukkueen kauden ensimmäinen Naisten I-divisioonassa. Ottelu oli hyvin tasainen ylösheitosta lähtien ja tiukan puolustuspelin ansioista kummatkin joukkueet tekivät alle 30-pistettä ennen puoliaikaa. Toisella puoliajalla ja etenkin viimeisessä erässä kotijoukkue HNMKY löysi oman vireensä ja pelasi ottelun lopun vahvasti. Lopputulos 62-53 ja kaksisarjapistettä Namikalle.