Miehille tärkeä vierasvoitto, Naisille tappio

26.02.2018

HNMKY:n aikuisten joukkueet pelasivat viikonloppuna kierrokset sarjoissaan. HNMKY:n naisten edustusjoukkue kohtasi lauantaina paikalliskamppailussa Helmi Basketin. Miehet puolestaan vierailivat lauantai-iltana Perniössä PeU:n vieraana.

(kuva Harri Vallila) (kuva Harri Vallila)

Helsingin NMKY:n miehet jatkoivat vahvoja otteitaan Miesten I-divisioona B:ssä PeU:n vieraana,  Perniössä. Ottelu alkoi molempien joukkueiden osalta kori-iloittelulla. Ensimmäinen erä päättyi vierasjoukkueen ollessa johdossa lukemin 24-28. Toinen kymmenminuuttinen väännettiin myös kori-korista mentaliteetilla. Kotijoukkueen Kashrell Lawrence piti henkilökohtaisilla kovilla koreillaan PeU:n vieraiden kyydissä ensimäisellä puoliskolla. Pitkän tauon jälkeen vierasjoukkueen puolustusrivit tihenivät ja HNMKY pääsi ensimmäistä kertaa ottelussa repäisemään eroa taululle (10-27). Viimeisellä neljänneksellä kotijoukkue yritti päästä vielä otteluun mukaan, mutta kolmannella neljänneksellä luotu ero pysyi ottelun loppusummeriin saakka. Loppulukemat 74-101 HNMKY:n hyväksi.

Taistelu runkosarjan 2. paikasta jatkuu sunnuntaina 4.3. klo 16:00 kun MuKi saapuu Malmille.

HNMKY naiset pelasivat sunnuntaina Helmi Basketia vastaan kotonaan MPH:lla. Tiukan ottelun jälkeen Helmi Basket nappasi sarjapisteet radan toiselle puolen lukemin 66-77.