Olet täällä

LISÄTIETOJA TALVILEIRISTÄ

YLEISTÄ TALVILEIREISTÄ

7-14- vuotiaiden talvileiri järjestetään Pellin leirikeskuksessa koululaisten talvilomaviikolla (viikko 8). Leirihinta sisältää yhteiskuljetukset Vuorikadulta Pelliin ja takaisin, täysihoidon, majoituksen, ohjelman ja vakuutuksen. Leiri toteutetaan mikäli leiriläisiä on vähintään 15.

OHJELMA

Leireillä tehdään paljon kaikenlaista:Pelaillaan ulkona ja sisällä, urheillaan, saunotaan rantasaunassa, askarrellaan, piirrellään, ollaan mukana hartauksissa ym. Mikäli talviset säät suosivat, voi luvassa olla myös esim. pulkkailua, lumilinnojen tekemistä, pilkkimistä tai muuta kivaa talvitouhua!

LEIRILÄISET JA OHJAAJAT

Leirille mahtuu mukaan 30 leiriläistä, joita kohden mukana on kuusi ammattitaitoista ohjaajaa. Puolet heistä on Helsingin NMKY:n nuorisotyöntekijöitä, puolet koulutettuja ryhmänohjaajia.

LEIRIPAIKKA

Pellin leirikeskus Karjalohjalla (osoite: Härjanvatsantie 210, 09120 Karjalohja).

Alueella on päärakennus, jossa tapahtuu majoitus, ruokailu, osa ohjelmasta ja jossa on vessat. Alueella on iso kenttä pelaamista ja leikkejä ym. varten. Käytössä on myös sivurakennus Tunkelo sekä lato ohjelman toteuttamista ym. varten. Lisäksi rannassa on sauna ja halukkaat pääsevät mahdollisuuksien mukaan myös pulahtamaan avantoon.

Katso lisää kuvia ym.

MAJOITUS

Tapahtuu päärakennuksessa, yleensä neljän hengen huoneissa. Huoneissa on kaksi kerrossänkyä, joista löytyy patjat, peitot ja tyynyt. Mukaan tarvitsee ottaa omat lakana, tyynyliina ja makuupussi/pussilakana.

RUOKAILU

Leirillä syödään aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala. Ruokailu tapahtuu päärakennuksessa sijaitsevassa ruokalassa ja maittava leiriruoka valmistetaan leirikeskuksen omassa keittiössä. Herkkuja voi ostaa leirin kioskista kerran päivässä.

ILMOITTAUTUMINEN JA LEIRIEN EHDOT

Leirille on sähköinen ilmoittautuminen ja leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Onnistuneesta ilmoittautumisesta lähtee sähköposti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja tämä viesti toimii kuittausviestinä onnistuneesta ilmoittautumisesta. Kaikille leiriläisille lähetetään vielä ennen leirin alkua tarkempaa tietoa leirikirjeessä, mukana on myös leirivarusteluettelo. Leirin maksuton peruutusaika päättyy 22.1. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen leirit(a)hnmky.fi

Huom! Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse helmikuussa.  Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Eräpäiväsiirrosta voi sopia olemalla yhteydessä laskutukseen. Leiripaikan voi perua maksutta ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettuun päivämäärään mennessä, jonka jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.

Lisätietoja leiristä:

5524