Olet täällä

Teemaleirit

TEATTERILEIRI PUISTOLAN NUORISOTALOLLA 

Puistolan nuorisotalolla järjestetään kesäkuun alussa maksuton teatterileiri 10-15 -vuotiaille. Tällä päiväleirillä on mahdollisuus päästä tutustumaan teatterin-, näyttelijäntyön- ja improvisaation perusteisiin toiminnallisessa ja hauskassa ympäristössä! Mukaan kannattaa siis ottaa juomapullo ja liikkumiseen sopivat varusteet.

Leirillä tarjolla välipala, mutta omien eväiden ottaminen on erittäin suositeltavaa.

3.-7.6.2019 KLO: 10-16:00
 

SARJAKUVALEIRI KAISANIEMEN Y-LOUNGESSA (Kaisaniemenkatu 8)

Maksuton päiväleiri 10-15 -vuotiaille, jolla päästään tutustumaan sarjakuvien ja niiden tekemisen ihmeelliseen maailmaan! Tänä kesänä päästäänkin piirtämään rutkasti, kun syvennymme sarjakuvien luomisen prosessiin.

Leirillä tarjolla välipala, mutta omien eväiden ottaminen on erittäin suositeltavaa.

24.-28.6.2019 KLO: 10-16:00

 

STAND UP -LEIRI KAISANIEMEN Y-LOUNGESSA (Kaisaniemenkatu 8)

Heinäkuussa uppoudutaan urakalla huumorin maailmaan, kun Kaisaniemessä järjestetään Stand up-leiri 14-17 -vuotiaille! Leirillä tutustutaan komedian saloihin, pohtien mikä tekee vitsistä hauskan ja koomikosta vaikuttavan. Luvassa paljon toimintaa ja hauskanpitoa! Nappaa siis mukaan liikkumiseen sopivat varusteet sekä muistiinpanovälineet, ja viritä nauruhermosi hereille!

Leiri on maksuton. Leirillä tarjolla välipala, mutta omien eväiden ottaminen on erittäin suositeltavaa.

1.-5.7.2019 KLO: 10-16:00

ILMOITTAUTUMINEN TEEMALEIRILLE

Leiri-ilmoittautuminen


Leiriehdot:
Leirillä otetaan tilannekuvia ja -videoita, joita käytetään Helsingin NMKY:n julkaisuissa. Mikäli et halua leiriläisen näkyvän kuvissa, ilmoitathan asiasta ennen leiriä sähköpostitse leirin vastaavalle ohjaajalle.

Yhteystiedot

Lisätietoja leireistä ja niille ilmoittautumisesta voi kysyä tästä osoitteesta:

eetu.sopanen@hnmky.fi