Kahden voiton ja yhden tappion viikonloppu poikien valtakunnallisissa sarjoissa

U19-pojat – Namika Lahti 65-64

U17-pojat – Tapiolan Honka 70-69

U16-pojat – Munkkiniemen Kisapojat 83-89

Kuvassa: Aleksi Rikka, Kuva: Harri Vallila Kuvassa: Aleksi Rikka, Kuva: Harri Vallila

U19-pojat kohtasivat lauantaina 17.11. klo 15.30 Namika Lahden Malmin Palloiluhallilla. Peli päättyi Helsingin NMKY:n voittoon lukemin 65-64.

Ottelutilastot

Valmentaja Timo Saukkolan kommentit: ”Ottelun ensimmäisellä 15 minuutilla emme tehneet kentällä mitään asioita omalla tasollamme ja lahti pelasi hyvin. Onnistuimme saamaan juonesta kiinni erityisesti puolustuspäässä ja pidimme lahden toisella puoliajalla 25 pisteessä. Läsnäolo kentällä täytyy saada paremmaksi jatkoa ajatellen.”

Kuva: Harri Vallila Kuva: Harri Vallila

U17-pojat saivat perjantai-iltana 16.11. klo 19.45 vieraaksi Tapiolan Hongan. Tällä kertaa Helsingin NMKY oli parempi lukemin 70-69.

Valmentaja Timo Saukkola luonnehtii ottelua seuraavasti: ”Pelasimme alussa melko pehmeästi mutta pääsimme nopeasti tempoon mukaan. Saimme itseluottamusta ensimmäisellä puoliajalla onnistumisista ja puolustuksemme oli ajantasalla koko ottelun läpi. Lopussa edettiin kori korista ja olimme henkisesti vahvempia kääntämään ottelun itsellemme. Äärimmäisen hieno taisteluvoitto ja kiitos hyvästä keskittymisestä harjoituksissa!"

Kuvassa: Teemu Hakkarainen Kuva: Harri Vallila Kuvassa: Teemu Hakkarainen Kuva: Harri Vallila

U16-pojat pelasivat perjantaina 16.11. klo 17.30 paikallisvastus Munkkiniemen Kisapoikia vastaan. MuKi selviytyi tasaisesta ottelusta voittajana 83-89.

Valmentaja Eero Levän kommentit ottelusta: ”Olemme pelanneet MuKia vastaan tasaisia otteluja läpi vuosien ja tämä peli ei tuonut poikkeusta tähän. Otteemme ailahtelevat tällä hetkellä pelien sisällä aika paljon. Hyvät hetket ovat todella hyviä, mutta huonot hetket todella synkkiä. Kaipaamme tasaisuutta joukkuepuolustukseen ja parempaa läsnäoloa kentällä, että pahoja nukahduksia ei tulisi näin paljon. Onnittelut MuKille voitosta ja ansaituista sarjapisteistä."