YMCA Golf Challenge keräsi yhteistyökumppanit koolle keskustelemaan nuorten tulevaisuudesta

_DSC0490

 

Helsinki YMCA Golf Challenge vuosittain järjestettävä hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tuotoilla tuetaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Tapahtumasta on kehittynyt vuosien varrella jo odotettu piristys kesän loppuun, jossa lasten ja nuorten liikuntaa tukevat tahot kerääntyvät yhteen rakkaan pelin äärelle.  Tämän vuoden tapahtuma ei poikennut kaavasta, 9.8.2018 Pickalaan kerääntyi golfin äärelle noin 60 innokasta pelaajaa. Erityisvieraana paikalla oli myös koripalloilija Petteri Koponen.

Aamu alkoi aurinkoisena aamiaisen merkeissä yhteisessä avauksella Hanno Möttölän puheella. Monelle taholle tämä tapahtuma on yksi niistä vuoden harvoista kerroista tavata kasvotusten, rennommassa ympäristössä ja se vaikutti kisan ilmapiiriin erinomaisesti. Nauru raikui ja ihmisillä oli paljon jaettavaa – keskustelut kiirivät yhteistyökuvioiden kehittämisestä tulevaisuuden rakentamiseen ja unelmiin. Golf lienee juuri vapaan keskustelun sallivana pelinä erinomainen alusta yhteistyön hiomiseen.

Kisa toteutettiin yhteislähtönä, ja pelattiin kaksihenkisillä joukkueilla Best Ball-periaatteella, “Finnish Flash” piste -bogeyna. Joukkueet riensivät nurmelle aamun vielä sarastaessa ja moni pelasi jopa viisituntisen pelin. Onneksi Olvi sponsoroi tapahtumaa Mahla-Vichyllä ja energiapatukoilla. Pelin päätteeksi kaikki joukkueen saapuivat uupuneina, mutta onnellisina tuotteliaan päivän päätteeksi nauttimaan lounaasta. Helsingin NMKY kiittää kaikkia osallistujia ja lahjottajia!

_DSC0546