Lisätietoa laskutuskäytännöistä

LASKUTUSKAUDET

Harjoitusmaksu laskutetaan 3 kk:n erissä. Laskutus tapahtuu uuden laskutuskauden alkaessa. 3 kk:n laskutuskaudet ovat tammimaaliskuu, huhti-kesäkuu, heinä-syyskuu ja loka-joulukuu. Laskutuskaudet eivät siis astu voimaan harrastuksen aloittamisajankohdasta. Esim. Harrastaja aloittaa syyskuun alussa. Hänellä on ensin kahden viikon ilmainen kokeilujakso. Laskutus alkaa hänen osaltaan näin syyskuun puolivälistä. Ensimmäinen lasku saapuu hänelle lokakuun alussa koskien ajankohtaa 15.9.-31.12. Jatkossa laskutus tulee hänelle 3kk:n erissä laskutuskauden alussa (tammikuu, huhtikuu, heinäkuu ja lokakuu).

LOPETTAMISILMOITUS

Laskutus jatkuu automaattisesti kunnes harrastaja ilmoittaa lopettamisesta. Lopettaminen tulee ilmoittaa aina etukäteen. Lopettaminen tulee tehdä virallisella lopettamisilmoituksella: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/lopettamisilmoitus

Lopettamisilmoituksella laskutus katkaistaan meneillään olevan laskutuskauden loppuun. Esim. Harrastaja lähettää lopettamisilmoituksen 2.3. Laskutus päättyy tällöin 31.3. Mikäli harrastaja ilmoittaa lopettamisesta 15.4., päättyy laskutus tällöin 30.6.

KESÄTAUKO

Laskutus jatkuu myös kesän ajan, koska taekwondo/kuntonyrkkeilytoimintaa on yleensä ympäri vuoden. Mikäli harrastaja haluaa pitää kesätaukoa, voi laskutuksen laittaa tauolle kesä- ja/tai heinäkuulle, kun asiasta ilmoittaa etukäteen laskutukseen. Kesäkuun tauosta tulee ilmoittaa 31.5. mennessä ja heinäkuun tauosta 30.6. mennessä laskutuksen katkaisemiseksi. Mikäli ilmoittautumiseen mennessä kesä- ja/tai heinäkuu on ehditty jo laskuttaa, ei jo laskutettua osuutta palauteta, vaan se huomioidaan hyvityksenä tulevassa laskutusjaksossa.

PERHEALENNUS

HNMKY Taekwondossa on käytössä perhealennus. 15% perhealennus harjoitusmaksusta myönnetään perheen toiselle ja kolmannelle harrastajalle ja 25% perhealennus harjoitusmaksusta myönnetään perheen neljännelle ja sitä useammalle harrastajalle. Käytäntönä on, että perheen vanhin harrastaja maksaa täyden harrastusmaksun ja kaikki nuoremmat harrastajat saavat alennuksen. Ilmoittautumisen yhteydessä kannattaa mainita perhealennuksesta, mikäli samasta perheestä toimintaan osallistuu useampi harrastaja.

SUORA TALOUDELLINEN TUKI: ALENNUS HARJOITUSMAKSUIHIN

Harjoitusmaksuihin on mahdollista hakea HNMKY:n suoraa taloudellista tukea, tuen kautta harjoitusmaksuun voi tarvittaessa saada alennuksen. Tukihakemukset käsitellään aina luottamuksellisesti. Tuki on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille. Tukea haetaan suoran taloudellisen tuen lomakkeella: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/suoran-taloudellisen-tuen-hakulomake/