Kahden viikon ilmainen kokeilujakso

Harrastusta voi kokeilla kaksi viikkoa ilmaiseksi. Ennen kokeilujaksoa tulee täyttää ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisen jälkeen voi tulla valitsemiinsa ikäryhmän mukaisiin harjoituksiin. Harrastuksen voi aloittaa milloin vain.

Jos harrastusta ei kahden viikon kokeilujakson jälkeen päätä jatkaa, voi ilmoittautumisen peruuttaa lopettamisilmoituksella viikon sisällä kokeilujakson päättymisestä, tällöin laskutus ei käynnisty. Laskutus käynnistyy automaattisesti, mikäli lopetusilmoitusta ei tehdä ajallaan.

Laskutuskausi alkaa ilmoittautumislomakkeen täyttämisestä kahden viikon kuluessa. Mikäli ensimmäinen kokeilukerta on myöhemmin kuin ilmoittautumislomakkeen täyttämisen ajankohta, voidaan kokeilujakso ja myös laskutus aloittaa myöhemmin, kun ilmoittautumislomakkeen lisätietoa -kohtaan kirjoittaa kokeilujakson alkamisajankohdan.

Kokeilujakson päätyttyä harjoitusmaksu HNMKY Taekwondossa ja kuntonyrkkeilyssä on 30 tai 40 euroa/kk riippuen harjoittelumäärästä. Tämän lisäksi maksetaan vuosittain 40 euron jäsenmaksu.

Kokeile Taekwondoa kaksi viikkoa ilmaiseksi! Ilmoittaudu tästä.