Taekwondossa kilpaileminen

nro6netti2019

Taekwondo-ottelu on olympialaji ja lisäksi taekwondossa voi kilpailla myös liikesarjoissa. Seuramme kilparyhmät osallistuvat säännöllisesti sekä ottelu- ja liikesarjakisoihin. Kilpailla voi aluksi harrastajasarjoissa ja osaamisen kehittyessä myös Liiga-sarjoissa sekä kansainvälisellä tasolla.

Jokaisella on halutessaan mahdollisuus osallistua kilpailuihin, kunhan sitoutuu aktiiviseen harjoitteluun. Harjoittelu tekee kisakokemuksesta miellyttävämmän, varmemman ja turvallisemman. Kisoihin osallistuvalla tulee olla vähintään keltainen vyö taekwondossa. Kisaosallistumiseen ei ole ikärajaa. Kilpailuihin voi osallistua niin harrastusmielessä kuin kilpaurheilijaksi kehittyen. Seurassamme on mahdollisuus saada valmentajien ja muun kisaryhmän tuki omaan kilpaharjoitteluun, mikäli olet valmis sitoutumaan pitkäjänteisesti aktiiviseen ja säännölliseen treenaamiseen. Valinta on sinun!

Kisaryhmän treenit löydät kalenterista: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

Kisaryhmätreenien lisäksi on tärkeää noudattaa muita valmentajien antamia harjoitusohjeita. Ottelukisaajalla tulee olla omat henkilökohtaiset ottelusuojat.

Mikäli haluat osallistua taekwondon kilparyhmään joko ottelun ja/tai liikesarjojen saralla, ole yhteydessä taekwondon pääopettajaan ja kisaryhmän vastuuvalmentajaan: Elmer Nordberg, elmer.nordberg(a)hnmky.fi

Namikalaisen liikuntakasvatuksen keskeinen tahtotila, on tukea nuoria urheilijoita kokonaisvaltaisessa kasvussa ja kehittymisessä. Alle on koottu linkkejä eri sivustoille, joilta löytyy urheilijan kasvulle olennaista tietoa.

www.kasvaurheilijaksi.fi
www.terveliikkuja.fi
www.urhea.fi
www.huippu-urheilija.fi

nro7netti2019