Kehonhuolto ja crosstraining -ryhmät

HNMKY:n kamppailu-urheilun valikoimasta löytyy taekwondon ja kuntonyrkkeilyn lisäksi oheisharjoitteet crosstraining- ja kehonhuolto. Ryhmiin voi osallistua myös ilman, että harrastaisi taekwondoa ja/tai kuntonyrkkeilyä. Crosstraining- ryhmä pidetään maanantaisin Malmin palloiluhallin toiminnallisessa salissa ja Kehonhuolto-ryhmä sunnuntaisin hotelli Arthurin liikuntasalissa. Yhteen viikkoryhmään osallistuminen maksaa 30 euroa/kk ja useampaan ryhmään 40 euroa/kk.

CROSSTRAINING

Harjoitukset on suunnattu aikuisille ja nuorille 12-vuotiaista alkaen. Crosstrainingissa tehdään monipuolisia lihaskunto- ja kestävyysharjoitteita, osassa harjoitteissa käytetään välineitä ja painoja, osa on kehonpainoharjoituksia. Mukaan tarvitset sisäliikuntavaatteet sekä sisäliikuntakengät.

KEHONHUOLTO

Kehonhuoltotreeni on suunnattu kaikille. Harjoitus sisältää kokonaisvaltaisen lämmittelyn ja hieman kehonpainoharjoittelua, jonka jälkeen tehdään monipuolisesti venyttelyä ja muun muassa
kehoa huoltavaa hierontaa. Tunnille tarvitset mukaan oman tennispallon tai vastaavan pienen pallon hierontaosiota varten.

 

Ilmoittautuminen:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

 

Harjoituskalenteri:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

 

Lisätietoja:
Sarianne Nordberg
Kamppailu-urheilun lajikoordinaattori
+358505688849
sarianne.nordberg(a)hnmky.fi