Tyttöjoukkueet

Alle kouluikäisten lasten (3-6 -vuotiaat) toiminta on kerran viikossa tapahtuvaa ja aivan pienimpien kohdalla vanhempien mukana Tenavaklubissa ja temppukoulussa. Toiminta perustuu vahvaan aluetoimintaan, jossa harjoitukset pyritään pitämään alueellisesti lähellä kotia. Supermikroikäisille järjestetään kauden aikana 3-4 HNMKY:n sisäistä koripalloturnausta.

Mikro- ja mini-ikäisten (7-11 -vuotiaat) toiminta perustuu pääsääntöisesti aluetoimintaan kahdella eri alueella – Pakila ja Stadi. Joukkueet osallistuvat koripalloliiton aluesarjoihin sekä käyvät kotimaisissa ja mahdollisesti ulkomaisissa turnauksissa.

C-junioreissa (12 -vuotiaat) ja sitä vanhemmissa pyritään kaikille tarjoamaan mahdollisuus pelata koripalloa omia taitojaan ja halukkuuttaan vastaavassa joukkueessa seuran tavoitteiden mukaisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa kolmea joukkuetta ikäluokkaa kohti: edustus- ja haastajajoukkue, joiden tavoitteena on menestyä valtakunnallisesti ja kansainvalisesti sekä harrastejoukkueita, jotka pelaavat alueen sarjaa ja harjoitusmäärät ovat edustus- ja haastajajoukkueita pienempiä.

 

Lisätiedot toiminnasta:

Valmennuspäällikkö
Juuso Milén
juuso.milen(at)hnmky.fi
050-505 9013