Toimintaan osallistuminen

Alla on lyhykäisyydessään esitelty Helsingin NMKY koripallon toiminnot kaudella 2018-2019. Halutessanne voitte täyttää yhteydenottopyyntölomakkeen, jolloin koristoimistomme on teihin yhteydessä.

 

Syksyn ja kevään koriskurssit

Helpoin ja yleisin tapa aloittaa on syksyisin ja keväisin järjestettävät koriskurssit. Nämä maksuttomat kahden viikon koriskurssit tarjoavat hyvän mahdollisuuden kokeilla uutta harrastusta. Kurssin jälkeen pelaamista on mahdollista jatkaa seuramme joukkueissa. Mukaan joukkueisiin voi tulla myös ilman koriskurssia missä vaiheessa kautta tahansa.

Maksuttomat koripallokurssit

 

Alle kouluikäiset

Pienimmillä junioreilla on kerran viikossa harjoittelevia ryhmiä alueellisesti. Harjoitusryhmät, harjoitusajat sekä valmentajien yhteystiedot löytyvät täältä. Ennen ensimmäisiä harjoituksia kannattaa varmistaa valmentajalta, että harjoitukset pidetään normaalin aikataulun mukaisesti.

 

Ikäkausijoukkueet

HNMKY:llä on ikäkausijoukkueita aina vuosina 2012 syntyneiden ryhmistä U19-junioreiden edustusjoukkueisiin. Katso oman ikäluokkasi joukkueen harjoitusajat ja valmentajien yhteystiedot poikien osalta tästä ja tyttöjen osalta tästä. Harjoituksiin voi mennä mukaan tutustumaan joukkueen toimintaan: varmista kuitenkin ennen ensimmäisiin harjoituksiin menemistä valmentajalta, että harjoitukset pidetään normaalin aikataulun mukaisesti.Pelaajien vanhemmille suunnatussa osiossa on lisätietoa muun muassa harrastuksen aloittamisesta.

Ikäkausijoukkueisiin ilmoittautuminen

 

Aikuisten sarjat

Naisten 1-divisioona- ja miesten 1B-divisioonajoukkueiden lisäksi HNMKY:n joukkueita pelaa monissa aikuisten sarjoissa. Miesten joukkueet löytyvät täältä ja naisten joukkueet täältä.

 

Lasten ja nuorten FUN-joukkueet

FUN-joukkueet harjoittelevat kerran viikossa eivätkä osallistu sarjatoimintaan. Ryhmät sekä niiden harjoitusajat näet täältä.

 

Aikuisten FUN-toiminta

Aikuisille tarkoitettuja FUN-ryhmiä on kaksi, joissa voi käydä vaikka molemmissa! Pakilan alueella on miehille ja naisille omat ohjatut ryhmänsä, kun taas Stadin alueella on yhteisryhmä. Lisätiedot ja harjoitusajat tästä.

 

Lisätiedot

Kaikkien toimintojen osalta lisätietoja voi kysyä valmentajien lisäksi HNMKY:n koripallotoimistosta.

Juuso Milén
Valmennuspäällikkö
juuso.milen(at)hnmky.fi / 050 505 9013

Tervetuloa mukaan hienon harrastuksen pariin hyvässä seurassa!