Poikajoukkueet

Alle kouluikäisten lasten (3-6 -vuotiaat) toiminta on kerran viikossa tapahtuvaa ja aivan pienimpien kohdalla vanhempien mukana Tenavaklubissa ja temppukoulussa. Toiminta perustuu vahvaan aluetoimintaan, jossa harjoitukset pyritään pitämään alueellisesti lähellä kotia. Supermikroikäisille järjestetään kauden aikana 3-4  HNMKY:n sisäistä koripalloturnausta.

Mikro- ja mini-ikäisten (7-11 -vuotiaat) toiminta perustuu pääsääntöisesti aluetoimintaan kolmella eri alueella – Pakila, Stadi, Malmi. Joukkueet osallistuvat koripalloliiton aluesarjoihin sekä käyvät kotimaisissa ja mahdollisesti myös ulkomaisissa turnauksissa.

C-junioreissa (12 -vuotiaat) ja sitä vanhemmissa pyritään kaikille tarjoamaan mahdollisuus pelata koripalloa omia taitojaan ja halukkuuttaan vastaavassa joukkueessa seuran tavoitteiden mukaisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa kolmea joukkuetta ikäluokkaa kohti: edustus- ja haastajajoukkue, joiden tavoitteena on menestyä valtakunnallisesti ja kansainvalisesti sekä harrastejoukkueita, jotka pelaavat alueen sarjaa ja harjoitusmäärät ovat edustus- ja haastajajoukkueita pienempiä.

Kaikissa ikäluokissa on edustusta joko valtakunnallisessa sarjassa tai alueen I-divisioonassa, minkä lisäksi jokaisessa ikäluokassa oli edustusta myös alueen alemmissa sarjoissa.

Mikäli haluat tulla mukaan pelaamaan, olethan yhteydessä joukkueen joukkueenjohtajaan tai valmentajaan! Taustahenkilöiden yhteystiedot löytyvät joukkueen sivulta, josta löytyy myös harjoitusajat – kannattaa varmistaa vielä joukkueenjohtajalta tai valmentajalta, että seuraavat harjoitukset pidetään aikataulun mukaisesti!

Hyvä tapa tulla mukaan on myös syksyllä ja vuoden alussa nuoremmille junioreille järjestettävät koriskurssit.

Lisätiedot toiminnasta:

Valmennuspäällikkö
Juuso Milén
juuso.milen(at)hnmky.fi
050-505 9013