Aamuharjoitukset ja heittelyvuorot

Aamuharjoittelu

aamuharjoitukset

HNMKY järjestämää aamuharjoituksia Malmin palloiluhallilla kolme kertaa viikossa, jotka on tarkoitettu erityisesti A-mini-ikäisille junioreille eli 1997-2005 syntyneille (harjoituksissa voi käydä ilman muuta myös nuoremmat).  Harjoituksissa on aina paikalla HNMKY:n valmentaja. Malmille on erittäin hyvät liikenneyhteydet monesta suunnasta (esim. juna, 560 jokeribussi jne..). Aamuharjoituksissa voi myös olla osan aikaa mikäli koulu alkaa aikaisin. Aamuharjoituksia ei järjestetä koulujen loma-aikoina.

Aamuharjoitukset kaudella 2016-2017:

tiistaisin klo 8-9:30 Helmi Center (yhteistyössä Pukinmäen peruskoulun kanssa)  

keskiviikkoisin klo 7:30-9:30 Malmin palloiluhalli (siemenkuja 3)

torstaisin klo 7:30-9:30 Malmin palloiluhalli (siemenkuja 3)

Kromax Open Practice – Vapaaharjoittelukromax

Kaudellla 2016-2017 Helsingin NMKY:n pelaajien vapaaharjoittelumahdollisuus on Malmin Palloiluhallilla joka arkipäivä klo 14-16. Open Practice vuoroilla hallilla on aina HNMKY:n työntekijä. Tämä ei kuitenkaan ole ohjattua toimintaa, vaan omaehtoista harjoittelua. Open Practice toimintaa ei ole koulujen loma-aikoina.

KROMAX Open Practicen aikaan hallilla on aina läsnä Helsingin NMKY:n työntekijä. Osallistuminen on maksutonta namikalaisille kun pelaajat käyttävät HNMKY tekstiilejä.  Lähtökohtaisesti harjoittelu on nimenomaan omatoimiseen, ei ohjattuun tekemiseen, mutta vinkkejä ja harjoitteita voi tiedustella Namikan valmentajilta ja henkilöstöltä. Lajiharjoitteluolosuhteiden lisäksi Namikan pelaajilla on mahdollista myös hyödyntää Malmilla alakerrassa sijaitsevaa toiminnallisen harjoittelun salia. Lisätiedot käytännöistä valmennuspäällikkö Juuso Mileniltä, juuso.milen@hnmky.fi tai p. 050 505 9013.

Vapaat heittelyvuorot namikalaisille

Vapaat heittelyvuorot ovat tarkoitettu Namikalaisille pelaajille, jotka ovat jo Namikan toiminnassa mukana. Vapaalla heittelyvuorolla tulee olla jokin HNMKY -paita päällä! Kannattaa varmuuden vuoksi tarkistaa, ettei vuoro ole otettu peli- tai harjoituskäyttöön. Arthurilla on mahdollista mennä vapaille heittelyvuoroille aikuisen eli valvojan läsnäollessa. Liikuntahallin avain haetaan Hotel Arthurin vastaanotosta ja palautetaan lähtiessä. HNMKY ei ole vastuussa mikäli pelaaja loukkaantuu Arthurin heittelyvuorolla. Arthurin salissa ei saa heitellä klo 21 jälkeen tai Joulun pyhinä.

Vuorolista