Seuraleiri 31.8. – 2.9.2018 Kisakalliossa

seuraleiri2018

Ilmoittautuminen leirille suljettu!

Ilmoittautumislomakkeessa kerättyjä tietoja käytetään vain leiripalvelun tarjoamista varten.

HUOM! Joukkueen Nimenhuutoon tehty ilmoitus EI ole riittävä!

 

Seuramme lähtee jälleen vuoden tauon jälkeen seuraleirille Kisakallion leirikeskukseen. Kisakallio sijaitsee Lohjalla, Turuntien läheisyydessä noin 40 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Leirille osallistuvat kaikki Namikan pelaajat 2000-2009-syntyneistä (tämä tarkoittaa myös nuorempia pelaajia, jotka harjoittelevat näissä ikäluokissa).

Kisakallioon mahtuu Namikalaisia maksimissaan 550 henkilöä (pelaajat, valmentajat ja huoltajat).  Potentiaalisia lähtijöitä on yhteensä n. 650. Aikaisempina vuosina kaikki eivät ole osallistuneet seuraleirille, joten erittäin todennäköisesti kaikki halukkaat pääsevät mukaan tälläkin kertaa. Rajallisesta kapasiteetista johtuen viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 3.8. Mikäli kaikki paikat täyttyvät, osa joukkueista tulee majoittumaan luokkahuonemajoituksessa (kts. kohta majoittuminen). Luokkahuonemajoitus on edullisempi.

Leirillä harjoitellaan paljon, tämä on tärkeä osa joukkueen valmistautumista kauteen. Samoin pääpainona on myös joukkue- ja seurahengen kohottaminen. Tiivis yhdessäolo niin joukkueen kuin koko seuran kanssa tuo varmasti paljon uusia ystäviä ja tuttavuuksia sekä tiivistää Namikan seurahenkeä entisestään! HYVÄ HOS!

Seuraleirikirje Kisakallio 2018

Liite koulun poissaolohakemukseen