Kesäleirit 2019

kesä 19 banneri

Suomen suurin koripalloseura Helsingin NMKY järjestää myös tulevana kesänä ennätysmäärän koripalloleirejä! Leiripaikkoina toimivat Hotel Arthurin, Pakilan toimintakeskuksen ja Malmin palloiluhallin tilat. Korisleirien tarjonnassa leirejä löytyy 2004-syntyneistä aina 2012-syntyneisiin asti. Kaikki koripalloleirimme ovat HNMKY:n ammattivalmentajien suunnittelemia ja ohjaamia. Leirit sisältävät ammattitaitoisen valmennuksen lisäksi ruokailun, välipalan sekä vakuutuksen. Paikkoja leireille on rajoitetusti, joten ilmoittaudu hyvissä ajoin mukaan!

 

Leiri-info ja ilmoittautuminen

 

ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT!

 

Shooting Camp -leirit

Shooting Camp leireillä keskitytään koriksen ja liikunnallisten perustaitojen lisäksi heittotekniikan ja heiton harjoittelemiseen. Kaikilla Shooting Camp leireillä kuvataan jokaisen pelaajan heittotekniikkaa, analysoidaan se ja käydään läpi pelaajan kanssa. Heittotekniikan videotiedosto on mahdollista saada myös esim. s-postilla.

Korisleirit

Korisleireillä keskitytään koripallossa vaadittavien perustaitojen harjoitteluun. Leiriin kuuluu myös perinteiset 1vs1 pelit, 3vs3 pelit ja hauskat leiripelit. Leireihin kuuluu ulkoliikuntaa päivittäin ja ulkona ohjelmassa on monipuolisesti eri lajien pelaamista ja viitepelejä.

Scoring Camp- leirit

Scoring Camp-leireillä keskitytään koriksen ja liikunnallisten perustaitojen lisäksi korintekotaitojen ja -mallien harjoittelemiseen. Tavoitteena on kasvattaa pelaajien viimeistelytaitoja, tarjota erilaisia korintekomalleja ja luoda virikkeitä omatoimiseen harjoitteluun. Leirillä harjoitellaan paljon erilaisia viimeistelytekniikoita, seurataan lajin parhaimmiston tekemiä liikkeitä videoilta ja pelataan paljon pienpelejä ja 1vs1 pelejä. Leiri huipentuu leiriryhmien sisällä pelattavaan 1vs1-turnaukseen.

Pelileirit

Pelileireillä pääpaino on pelaamisessa ja pelaamisen kautta oppimisessa/opettamisessa. Leirillä pelataan mm. 1vs1, 3×3 sääntöjen mukaisesti ja koko kentän peliä. Leirillä harjoitellaan myös ylivoimatilanteiden ratkaisemista. Yhtenä leiripäivänä pelaajat jaetaan joukkueisiin ja luodaan turnauskaavio. Pelaamisen ohella leirillä harjoitellaan myös koriksen perustaitoja.   

Leiri 19 (2)

 

Leiri-info

Jaamme leiriläiset kaikilla leireillä omantasoisiin ryhmiin. Kaikkiin leireihin sisältyy ammattitaitoinen valmennus, lounas, tukeva välipala ja vakuutus. Leirien suunnittelu – ja päävalmentajavastuussa ovat HNMKY:n ammattivalmentajat. Leirien vastuuhenkilönä toimii Vili Suntinen, vili.suntinen(at)hnmky.fi 040-376 6650.

 

Viikot: 23, 24, 25, 26, 27, 31 ja 32

 

Leiripäivän kesto

klo 8 – 16, kaikki leirit maanantaista perjantaihin (poikkeuksena viikon 25 ja 32 leirit, jotka ovat neljän päivän mittaisia). Klo 8-9 on Open Gym eli vapaata heitttelyä. Valmentajat ovat paikalla klo 8-16 (poikkeuksena viikon 23 &24 Pakilan leirit jotka ovat klo 9-16).

 

Leiripaikat:

Kaisaniemi (Hotel Arthur), Malmi (Malmin palloiluhalli), Pakila (Pakilan toimintakeskus)

Hinta:

Hinta 165e/vko (Namikalaisilta 145e/vko)

  • poikkeuksena viikon 25 ja 32 leirit, jotka ovat neljän päivän mittaisia ja joiden hinta on 115e (Namikalaisilta 100e)

(leirien toteutuminen vaatii minimissään 10 ilmoittautunutta)

 

Leirien peruutusehdot:

30 vrk ennen leirin alkua tulleista peruutuksista palautamme 100% leirimaksusta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kun leiripäiviä jää lapselta väliin.

Leirilasku lähetetään sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse nea.myllyla(at)hnmky.fi  

Leireille voi hakea sisaralennusta tai muuta taloudellista kompensaatiota erityisperustein HNMKY:n taloudellisen tuen piiristä. Asiasta voi olla yhteydessä s-postitse: nea.myllyla(at)hnmky.fi