Kesäleirit 2017

kesäleirit2017

KESÄLEIRIEN AIKATAULU JA ILMOITTAUTUMINEN

basketcamps2017

Vuoden urheiluseuraksi 2015 valittu Helsingin NMKY järjestää myös tulevana kesänä ennätysmäärän koripalloleirejä! Leiripaikkoina toimivat Hotel Arthurin, Pakilan toimintakeskuksen ja Malmin palloiluhallin tilat. Korisleirien tarjonnassa leirejä löytyy 1999-syntyneistä aina 2011-syntyneisiin asti. Kaikki koripalloleirimme ovat HNMKY:n ammattivalmentajien suunnittelemia ja ohjaamia. Leirit sisältävät ammattitaitoisen valmennuksen lisäksi ruokailun, välipalan sekä vakuutuksen. Paikkoja leireille on rajoitetusti, joten ilmoittaudu hyvissä ajoin mukaan.

IMG_0387

Shooting Camp -leirit

Shooting Camp leireillä keskitytään koriksen ja liikunnallisten perustaitojen lisäksi muiden perus- ja liikunnallisten perustaitojen lisäksi heittotekniikan ja heiton harjoittelemiseen. Kaikilla Shooting Camp leireillä kuvataan jokaisen pelaajan heittotekniikkaa, analysoidaan se ja käydään läpi pelaajan kanssa. Heittotekniikan videotiedosto on mahdollista saada myös esim. s-postilla.

Korisleirit

leiri1

Korisleireillä keskitytään koripallossa vaadittavien perustaitojen harjoitteluun. Leiriin kuuluu myös perinteiset 1vs1 pelit, 3vs3 pelit ja hauskat leiripelit. Leireihin kuuluu ulkoliikuntaa päivittäin ja ulkona ohejmassa on monipuolisesti eri lajien pelaamista ja viitepelejä.

Taitoleirit

mph 1 kenttä toiminnallinen sali

Taitoleireillä keskitytään liike- ja lajitaitojen kehittämiseen mahdollisimman monipuolisesti.  Leirillä keskitytään henkilökohtaisten koripallotaitojen kehittämiseen ja ominaisuusharjoitteluun. Leirin ominaisuusharjoittelun tiloina käytetään Malmin palloiluhallilla sijaitsevaa toiminnallisen harjoittelun salia ja kamppailusalia, jossa mm. painitreenien pitäminen onnistuu. Viikon aikana kuvataan jokaisen pelaajan heittotekniikka, analysoidaan se ja käydään läpi pelaajan kanssa. Heittotekniikan videotiedosto on mahdollista saada myös esim. s-postilla. Leirillä käytetään liike- ja lajitaitojen opettelussa viivetekniikkaa. Leirillä pelaajat jaetaan iän ja taitotason mukaan omiin ryhmiin.

Pelileirit

Pelileireillä pääpaino on pelaamisessa ja pelaamisen kautta oppimisessa/opettamisessa. Leirillä pelataan mm. 1vs1, 3×3 sääntöjen mukaisesti ja koko kentän peliä. Leirillä harjoitellaan myös ylivoimatilanteiden ratkaisemista. Yhtenä leiripäivänä pelaajat jaetaan joukkueisiin ja luodaan turnauskaavio. Pelaamisen ohella leirillä harjoitellaan myös koriksen perustaitoja.   

Leiri-info

Jaamme leiriläiset kaikilla leireillä omantasoisiin ryhmiin. Kaikkiin leireihin sisältyy ammattitaitoinen valmennus, lounas, tukeva välipala ja vakuutus. Leirien suunnittelu – ja päävalmentajavastuussa ovat HNMKY:n ammattivalmentajat. Koripalloleirien ohjelmoinnista vastaa valmennuspäällikkö Juuso Milén. (juuso.milen (at) hnmky.fi, 050-505 9013.

Viikot: 23, 24, 25, 26, 27, 31 ja  32

Aika:

klo 9 – 16, kaikki leirit maanantaista perjantaihin (poikkeuksena viikon 25 ja 32 leirit, jotka ovat neljän päivän mittaisia)

Paikat:

Kaisaniemi (Hotel Arthur), Malmi (Malmin palloiluhalli), Pakila (Pakilan toimintakeskus)

Hinta:

Hinta 170€/vko (poikkeuksena viikon 25 ja 32 leirit, jotka ovat neljän päivän mittaisia ja joiden hinta on 105€)

(leirien totetuminen vaatii minimissään 10 ilmoittautunutta)

Leirien peruutusehdot:

30 vrk ennen leirin alkua tulleista peruutuksista palautamme 100% leirimaksusta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kun leiripäiviä jää lapselta väliin.

Leirilasku lähetetään sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse vili.suntinen(at)hnmky.fi  

Leireille voi hakea sisaralennusta tai muuta taloudellista kompensaatiota erityisperustein HNMKY:n taloudellisen tuen piiristä. Asiasta voi olla yhteydessä s-postitse: juuso.milen@hnmky.fi

LEIRIAIKATAULU JA ILMOITTAUTUMINEN