Pelaajasiirrot

Pelaajan seurasiirto
Seuraa vaihtavan pelaajan tulee muistaa tehdä seurasiirto, johon löytyvät ohjeistukset seuraavasti

Koripallo: basket.fi -sivustolta

Seuraan tulevat pelaajat:
Seurasiirtolomakkeeseen tulee hakea lähtöseuran allekirjoitus, minkä jälkeen lomake toimitetaan HNMKY:n koripallon toimistoon, Siemenkuja 3 (Malmin palloiluhalli, alakerta) 00700 Helsinki.

HNMKY maksaa seuraan tulevien junioripelaajien seurasiirron kirjaamismaksun. Seurasiirron voi toimittaa esimerkiksi postitse koripallo. Mikäli toisin ei erikseen sovita, toimittaa seura pelaajan seurasiirtolomakkeen tositteineen koripalloliittoon.

Seurasiirtolomakkeessa täytyy olla lähtöseuran, tuloseuran ja pelaajan allekirjoitus (alle 18-vuotiailla jommankumman vanhemman).

Seurasta poistuvat pelaajat:
Koripallotoimisto täyttää seurasiirtolomakkeeseen lähtöseuran tiedot ja allekirjoittaa lomakkeen, kun velvoitteet seuraa ja joukkuetta kohtaan on hoidettu (joukkue vahvistaa joukkuemaksut suoritetuiksi, seuralle kohdistuvat maksut on suoritettu ja peliasu palautettu).

Helpoiten asia hoituu, kun olet etukäteen yhteydessä toimistoon (koripallo: henrik.pulkkinen(at)hnmky.fi ja sovitaan, milloin toimitat seurasiirtolomakkeen allekirjoitettavaksi. Näin ehdimme myös etukäteen tarkistaa, että velvoitteet seuraa kohtaan on hoidettu.