Yleiset kysymykset

– Miksi joukkueellamme Malmilla / Pakilassa / keskustan alueella ei ole isompia saleja?

Nuorimpien junioreiden ydinalueellamme isoja saleja on hyvin rajoitetusti eli pääosa saleista on kooltaan hyvin pieniä, ja parhaista on niiden vähäisyyden vuoksi hyvin vaikea saada lisävuoroja.

 

– Miksi meillä ei ole parempia salivuoroja?

Verrattuna seurojen salitilanteeseen pääkaupunkiseudulla yleisesti, on HNMKY:n salivuorot aivan kärkipäätä.

Anomme kaikkia hyviä vuoroja toiminta-alueillamme. Koska samoista vuoroista kilpailee moni muu laji ja toiminta, on ulkopuolisten vuorojen (Liikunta- ja Opetusvirasto) saaminen entistä hankalampaa.

– Miksi ryhmämme vuorot ovat niin aikaisin / myöhään?

Salivuoromme ovat arkisin pääosin välillä klo 16-22. Näin ollen puolet ajoista ovat joko klo 16.00-17.30 tai klo 20.30-22.00 ja niin sanottuja primetime-vuoroja on vain välillä klo 17.30-20.30. Tämän vuoksi joukkueilla on myös klo 16 alkavia ja 22 päättyviä vuoroja. Lisäksi vaikuttavia asioita ovat saamamme salivuorot sekä toimintaperiaatteiden mukaisesti valmentaja- ja ohjaajaresurssin mahdollistaminen.

– Miksi Pakilan joukkueilla ei ole enemää salivuoroja Pakilan alueella?

Olemme hakeneet Pakilan alueelta enemmän vuoroja, mutta olemme saaneet niitä vähän.  Pelaajamäärät koko seurassa ja myös Pakilan alueella ovat lisääntyneet, mutta valitettavasti vuorot alueella ovat jo hieman vähentyneet viimeisen parin vuoden aiknaa. Emme ole liikuntavirastolta saaneet lisää vuoroja monesta yrityksestä huolimatta. Salivuorojen hakijoita on alueella todella paljon.