Aamuharjoitukset ja heittelyvuorot

Aamuharjoittelu

aamuharjoitukset

HNMKY järjestämää aamuharjoituksia Malmin palloiluhallilla kolme kertaa viikossa, jotka on tarkoitettu erityisesti A-mini-ikäisille junioreille eli 2000-2008 syntyneille (harjoituksissa voi käydä ilman muuta myös nuoremmat).  Harjoituksissa on aina paikalla HNMKY:n valmentaja ja tarjolla on aina aamupala harjoittelijoille. Malmille on erittäin hyvät liikenneyhteydet monesta suunnasta (esim. juna, 560 jokeribussi jne..). Aamuharjoituksissa voi myös olla osan aikaa mikäli koulu alkaa aikaisin. Aamuharjoituksia ei järjestetä koulujen loma-aikoina.

Tällä kaudella HNMKY on palkitsee ahkerimmat aamuharjoittelijat varustepalkinnoin.

Aamuharjoitukset kaudella 2018-2019

tiistaisin klo 7:30-9:30  Malmin palloiluhalli (Siemenkuja 3)

keskiviikkoisin klo 7:30-9:30 Malmin palloiluhalli (Siemenkuja 3)

torstaisin klo 7:30-9:30 Malmin palloiluhalli (Siemenkuja 3)

Vapaat heittelyvuorot namikalaisille

Vapaat heittelyvuorot ovat tarkoitettu Namikalaisille pelaajille, jotka ovat jo Namikan toiminnassa mukana. Vapaalla heittelyvuorolla tulee olla jokin HNMKY -paita päällä! Vakioheitttelyvuorot ovat Malmin palloiluhallilla maanantaista perjantaihin klo 14:30-16!

Kannattaa varmuuden vuoksi tarkistaa samana päivänä kun olet menossa heittelemään, ettei vuoroa ole otettu peli- tai harjoituskäyttöön. Arthurilla on mahdollista mennä vapaille heittelyvuoroille aikuisen eli valvojan läsnäollessa. Liikuntahallin avain haetaan Hotel Arthurin vastaanotosta ja palautetaan lähtiessä. HNMKY ei ole vastuussa mikäli pelaaja loukkaantuu Arthurin heittelyvuorolla. Arthurin salissa ei saa heitellä klo 21 jälkeen tai Joulun pyhinä.

Vuorolista