U19-pojille tappio kotiavauksessa

Helsingin NMKY pelasi kotiavauksena U19 poikien SM-sarjassa lauantaina Malmin palloiluhallilla, kun vastaan asettui joukkueelle preseason peleistä tuttu Lahti Basketball. Molemmat joukkueet metsästivät ottelusta avausvoittoaan.

(kuva Harri Vallila)

(kuva Harri Vallila)

 

Ottelu alkoi varsin tasaisesti ja koreja vaihdettiin molemmissa päissä kenttää. Toisella neljänneksellä vierasjoukkue Lahti löysi oman rytminsä hyökkäyspäässä, kun taas kotijoukkueella oli hankaluuksia tehdä koreja. Kolmas neljännes kirjattiin myös Lahdelle. Isokokoinen vierasjoukkue käytti kokoaan hyväksi viisaasti läpi ottelun ja korjasi ottelusta avausvoittonsa sarjassa numeroin 70-83.

U19-poikien päävalmentaja Timo Saukkolan kommentit ottelusta: “Pelaamisemme ei ollut parhaalla tasolla. Olemme lyhyt joukkue verrattuna muihin, joten meidän pitäisi pelata nopeammin kuin vastustaja. Pelasimme kävellen molemmissa päissä kenttää, joten emme saaneet minkäänlaista etua isompaa joukkuetta vastaan. Kunnia Lahdelle siitä, että koko matsi pelattiin heidän tempolla ja pelisuunnitelmalla. Meillä on joukkuepelaamisessa ja keskittymisessä vielä paljon työmaata.”

U19-poikien SM-sarja jatkuu seuraavan kerran 18.11 klo 12:20 kun HNMKY vierailee paikallisvastustaja MuKin kotiluolassa Munkkiniemessä.