U16-pojat päättivät kautensa voittoon, U16-tytöt voittokaina kotisalissaan

09.04.2018

Kuluneena viikonloppuna HNMKY:n U16-ikäiset pelasivat kierrokset U16-poikien SM-sarjassa ja U16-tyttöjen valtakunnallisessa I-divisioonassa. U16-pojat vierailivat Turussa kaimaseura TUNMKY:n luona, U16-tytöt saivat vieraita Tampereen Pyrintö 2 joukkueesta.

(kuva Harri Vallila) (kuva Harri Vallila)

U16-tyttöjen valtakunnallisen I-divisoonan ottelussa HNMKY 2 kohtasi Tampereen Pyrintö 2:sen sunnuntaina pelatussa ottelussa Malmilla. Ottelu alkoi kotijoukkueen hallinalla, kotijoukkue kirjautti ensimmäisen jakson nimiinsä lukemin 22-10. Seuraavat kolme jaksoa ottelussa edettiin tasaisemmissa tunnelmissa, kotijoukkueen ollessa johtaessa ottelua ensimmäisen jakson aikana tehdyn eron turvin. Loppulukemat 67-51, voittanut joukkue HNMKY 2

U16-tyttöjen valmentaja Benjamin Jensenin kommentit ottelusta: "We started the game out well and quickly established a lead. We played well defensively throughout the whole game both in zone and man defense. Both teams struggled a bit shooting from the 2 point range only shooting 24 and 30%, but we did a good job making 11 three pointers against their 3, which made the difference. We slowed down a bit in the 2nd and 4th period allowing Pyrintö to get back in the game, but managed to regain control of the lead to stay on top and get the win in the end.

It was a well played game and we showed good effort. "

Tilastoja:

Kaisa Keso 12pts/11reb/4stl

Lumi Mustapää 14pts/3reb/3stl

Netta Keurulainen 11pts/3reb/2stl

Siiri Paunonen 8pts/11reb

HNMKY:n U16-pojat päättivät kautensa voitokkaassa vierasottelussa Turussa. Ottelu alkoi tasaisella väännöllä molemmissa päissä kenttää. Vierasjoukkue pääsi ensimmäisellä kympillä pieneen johtoon (21-25). Toisella kympillä kotijoukkue sisuuntui ja kuroi eron kiinni ja meni ohi. Toisella puoliajalla kentällä nähtiin hieno ryhtiliike U16-pojilta, kun toisen puoliajan hyvän puolustamisen johdosta toinen puolikas kirjattiin HNMKY:lle lukemin 28-42. Ottelun loppulukemat 73-83.

02-poikien päävalmentaja Kari Kämppi kommentoi ottelua seuraavasti: " Saatiin siirrettyä Italian kovista peleistä paljon asioita kentälle ja siitä olen erittäin tyytyväinen. Onnistumisia tuli jälleen kerran laajalta rintamalta! Kausi on mukava päättää voittoon."

HNMKY:n 02-pojat nappasivat yhdenksän voittoa SM-sarjassa (9/9). Tämä oikeutti sarjassa lopulliseen sijoitukseen 5.