Tyttöjen valtakunnallisissa sarjoissa pelattiin vuoden viimeiset pelit menneenä viikonloppuna

17.12.2018

19-vuotiaat matkasivat vuoden viimeiseen otteluun Tampereelle, jossa vastaan asettui Tampereen Pyrintö. Tällä kertaa kuitenkin Pyrintö vei ottelun nimiinsä lukemin 74-47 (34-10). 16-vuotiaat taipuivat tiukkojen vaiheiden jälkeen Tapiolan Hongalle luvuin 61-58 (30-30).

49013296_1153718511451018_6970816940285624320_n

(Kuva: Harri Vallila)

19-vuotiaat matkasivat vuoden viimeiseen peliinsä Tampereelle Pyrinnön vieraaksi. Ottelun ensimmäisellä puoliskolla kotijoukkue Pyrintö otti ohjat ja puoliajalla tilanne taululla 34-10 kotijoukkueen hyväksi. Toisella puoliskolla vierasjoukkue Namika pääsi hieman paremmin peliin mukaan, mutta tällä kertaa ero oli kuitenkin jo liian suuri ja loppulukemiksi jäivät 74-47.

Ottelutilastot

Päävalmentaja Teijo Sandvikin kommentit ottelusta:

”Olimme pahasti kanveesissa Tammelan koripallo-pyhätössä 1. puoliskon Pyrintöä vastaan. Tulimme puoliajalla pukuhuoneesta energisempinä takaisin. Taistelimme ottelun lopun, mutta kotijoukkue oli tänään vahva ja puolusti meitä erinomaisesti. Tämä oli Justina Grahamin jäähyväisottelu. Justina pelasikin isolla sydämellä. Hän taisteli upeasti ja oli meidän onnistuja tänään!”

48392039_506394209872314_3701906692666032128_n

16-vuotiaat kohtasivat lauantaina Tapiolan Hongan. Ottelun ensimmäinen puolisko oli tiukkaa vääntöä suuntaan jos toiseen ja puoliajalle mentiinkin lukemissa 30-30. Toisella puoliskolla sama teema jatkui aina ottelun loppuun asti, mutta tällä kertaa Honka vei pidemmän korren voittaen ottelun numeroin 61-58.

Valmentaja Emma Malmin kommentit ottelusta:

"Pelissä toteutui hyvin viikolla harjoitellut asiat, kamppailupelaaminen, apurotaatiot ja levypallopelaaminen. Riistoista ja puolustusleveyistä päästiin juoksemaan nopeisiin sekä pyrittiin hyökkäämään siirtymästä saadulla edulla. Pelaajat saivat hyviä korintekotilanteita puolustusta lukemalla mutta helppojen paikkojen hyödyntäminen ei ollut prosentuaalisesti kohdallaan. Myös pallosta huoltapitäminen oli melko haasteellista. Kuitenkin joukkueelta suhteellisen ehjä kokonaisuus, tappiosta huolimatta. Aleksandra Kauste oli ottelussa tehokkaalla päällä sekä Siiri Kotkaslahti pelasi vahvaa levypallopeliä läpi ottelun."