Olet täällä

Tyttöjen valtakunnallisissa sarjoissa kolmen ottelun viikonloppu

26.11.2018

19-vuotiaat vierasvoittoon Karhulassa lukemin 55-75. 17-vuotiaat taipuivat kotiluolassa Feeniks Basketille luvuin 66-78. 15-vuotiaat kotivoittoon numeroin 84-45.

46902125_192573985028637_3958022481654054912_n

(Kuva: Harri Vallila)

19-vuotiaat kohtasivat lauantaina Peli-Karhut vieraissa. Ottelu alkoi vierasjoukkue Namikan lyödessä tahtia ja puoliajalla lukemat taululla olivat 24-36 vierasjoukkueen hyväksi. Ottelu päättyi lukemin 55-75.

Ottelutilastot

Päävalmentaja Teijo Sandvikin kommentit:

"PeKa teki hyökkäämisemme vaikeaksi vaihtelemalla puolustusmuotoa. Emme pystyneet reagoimaan ja oppimaan ottelun sisällä tarpeeksi nopeasti vaihteleviin puolustuksiin. Menetimme liikaa palloa edellämainituista syistä.
Uskon, että PeKa pystyy haastamaan useassa ottelussa kärkipään joukkueita ja ottamaan voittoja. Heitä voi olla vaikea voittaa Karhulassa, joten täytyy olla iloinen voitosta ja peli-ilmeestämme!
Sarah Chimen puolustus-ja kamppailupelaaminen on esimerkillistä ottelusta toiseen. Sarah onnistui tänään myös hyökkäyspäässä loistavasti. Kapteeni Joanna Kallela palkittiin joukkueestamme nälkäisimpänä pelaajana. Hän on poikkeuksellisen vaarallinen ja ennalta arvaamaton pelaaja hyökkäyspäässä, jolla on jatkuva korintekouhka. Tänään hän osui tarkasti sekä kaukaa (viisi onnistunutta kolmen pisteen heittoa), että läheltä"!
46733027_271133456849074_3805820600304271360_n
17-vuotiaat kohtasivat Feeniks Basketin kotiluolassa. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja puoliajalla lukemat vierasjoukkue Feeniks Basketin hyväksi 30-33. Toisella puoliskolla vierasjoukkue sai hieman otetta pelistä ja viimeisteli näin loppulukemiksi 66-78.
Päävalmentaja Sandvikin kommentit ottelusta:
"Olen tyytyväinen nähdessäni tässä sarjassa koko ajan yritteliäämmän Namika-joukkueen kentällä. Teemme yhdessä lujasti töitä kehittyäksemme ja paransimme taas edellisestä pelistä.
Justina Graham oli tänään yksi yritteliäimmistä pelaajista. Hän onnistui upeasti myös tilastojen valossa tehden loistavan henkilökohtaisen tilastosarakkeen"!
46749173_2352395081455283_5243509977213042688_n
15-vuotiaat saivat tällä kertaa vieraakseen Tiks:in. Ottelun alkoi kotijoukkue Namikan ottaessa kuskin paikan ja puoliajalla pisteet taululla 47-22. Ottelun toisella puoliskolla kotijoukkue jatkoi hallintaa vieden sarjapisteet luvuin 84-45.
Päävalmentaja Sandvikin kommentit:
"Näin tänään todella keskittyneen ja yritteliään joukkueen! Aloitimme vahvasti ottelun ensimmäisen neljänneksen (28-11) ja pelasimme ehjän 40-minuuttisen, joka on harvinaista koripallo-ottelussa.
Juoksimme hyvin kenttää ja etsimme joukkueena helppoja koreja. Riina Vallila puolusti aggressiivisesti koko kentällä ja antoi lukuisia avaavia/koriinjohtavia syöttöjä sekä hyökkäsi monipuolisesti. Amanda Kaisaniemi pelasi upean ottelun onnistuen hyökkäyspäässä tehden 22 pistettä, joista peräti 12 pistettä ensimmäisellä neljänneksellä".