Ottelukatsaus - Nuorten valtakunnalliset sarjat 23.-24.1

Kuvat: Harri Vallila

B-poikien SM-sarjassa Honka karkasi avausneljänneksellä

BPojat_rgb

B-poikien SM-sarja: Honka - HNNKY, 88-73

Sarjakärki Honka oli Namikaa terävämpi ottelun alussa. Namika sisuuntui pelin edetessä avausneljänneksen jälkeen, mutta voittoon asti ei riittänyt.

bpsisä

B-poikien päävalmentaja, Jani Salo:

janisalo_140x160"Tiesimme jo ennen ottelua, että luvassa oli kovatempoinen peli. Molemmat joukkueet halusivat pelata nopeasti siirtymätilanteissa. Honka tuli valmiimpana otteluun ja pääsi ekalla neljänneksellä juoksemaan kenttää meidän huonoista hyökkäyspään valinnoista.

Me terävöidyimme toiselle neljännekselle ja saimme toisella puoliajalla hyvin toteutetuilla puolustuksen taktisilla muutoksilla otteen pelistä.

Tänään me kaaduttiin ensimmäisen neljänneksen vaikeuksiin. Muuten peli oli meillä hyvin hallinnassa. Pitää pystyä tasaisempaan suorittamiseen ja olla valmiina heti ottelun alussa pelaamaan meidän omalla tasolla!"

B-tytöt kohtasivat SM-sarjassa sunnuntaina EBT:n

EBT - HNMKY 69-59

BTytot_rgb

Espoolaiset veivät tasaisesti edenneen ottelun lopulta kymmenellä pisteellä.

btkatsaus

B-tyttöjen päävalmentaja, Juuso Milen:

juusom"Urheilullinen ja pitkä EBT aloitti pelin kovalla intenstiteetillä ja tuli todella kovaa hyökkäyslevypalloihin. Olimme puhuneet ennen peliä paljon levypallojen merkityksestä, mutta hävisimme ne pahasti. EBT sai pienen eron ennen puoliaikaa, joka pysyi oikeastaan läpi pelin samana. Pääsimme toisella puoliajalla paremmin peliin mukaan ja pystyimme hieman paremmin vastaamaan EBT:n kovaan levypallopelaamiseen, mutta se ei tänään riittänyt. Yksinkertaisesti EBT riisui meidän tässä pelissä aseista emmekä olleet henkisesti täysin valmiita vastaamaan pelikovuudessa."

B-poikien valtakunnallisessa divarissa hieno voitto Salon Vilppaasta

ebt

HNMKY 2 - Salon Vilpas, 66-55

Namika piti tempoa yllä ja puolusti kovalla intensiteetillä heti ottelun alusta alkaen.

B-pojat 2 päävalmentaja, Jarkko Lohikoski:

jarkko3"Aloitimme ottelun hyvin, puolustimme joukkueena ja pidimme pelitempon korkealla. Hyökkäyspäässä pääsimme hyviin korintekopaikkoihin.

Kuten monesti aiemminkin, jostain syystä saimme huonon startin kolmanteen erään. Emme olleet samalla energialla kuin pelin alussa, hyökkäyspäässä joukkuetoteutus ei ollut parhaalla tasolla ja vastustaja pääsi lähietäisyydelle.

Kuitenkin riittävän hyvin vastustajan helpoista korintekopaikoista pois pitämällä ja hyökkäyspäähän jälleen kurinalaisuutta löydettyämme, pystyimme pitämään pelin hallinnassamme, eikä vastustaja päässyt kunnolla uhkaamaan voittoamme.

Voitto tuli hyvään paikkaan, kärsittyämme kolmessa edellisessä sarjapelissä niukat tappiot."