Nuorten valtakunnallisissa sarjoissa pelattiin vuoden viimeiset ottelut

22.12.2015

ottelukatsaus

Helsingin NMKY pelasi nuorten valtakunnallisissa sarjoissa viime viikonloppuna vuoden viimeisillä kierroksilla neljä ottelua.

A-poikien valmentaja, Kari Kämppi:

kari"Harmittava tappio jatkoajalla. Saimme otteluun hyvän alun, kun maltoimme liikuttaa palloa hyökkäyspäässä. Toisella neljänneksellä hyökkäys meni pakottamiseksi, jonka seurauksena menetyksiä tuli aivan liikaa ja Korihait pääsi juoksemaan nopeita jolla pääsi peliin mukaan. Ratkaisuhetkillä emme myöskään pärjänneet levypallopelissä. Vastustaja sai paljon hyökkäyslevypalloja, josta rankaisivat usein 3p heitolla, lisäksi meillä oli mahdollisuus ratkaista ottelu vapaaheittoviivalta jo varsinaisella peliajalla. Meillä oli huono heittopäivä viivalta ja usein tiukat pelit ratkaistaan juuri vapaaheitoilla."

A-pojat 1. divisioona: HNMKY 99 - Kataja, 68-81

IMG_6301

A-poikien päävalmentaja, Timo Saukkola:

ts"Saimme hitaan alun otteluun ja kataja meinasi karata jo alussa. Toisella jaksolla näytimme, että pelaamme voitosta ottelussa, mutta kolmannen jakson täydellinen romahtaminen vei ottelun käsistämme. Kataja heitti hyvin ja pelasi kypsän ottelun joukkueena. Meillä peli ailahtelee aivan liikaa ja keskittyminen on ajoittain edelleen väärissä asioissa. Keväällä on varmasti nähtävillä eri tasoinen joukkue kun saamme harjoitustoiminnan laadukkaammaksi."

B-tyttöjen SM-sarja: HNMKY - TikS-HyPo, 74-68

BTytot_rgb

juusom"Tiks/Hypo tuli pelin alkuun todella kovalla intensiteetillä ja Namika oli pelin alussa ihmeissään. Tiks hallitsi levypalloja ja Irtopalloja suvereenisti ja sai välillä yrittää kolmekin kertaa ratkaisua. Namikan hyökkätspelaaminen takerteli ensimmäisellä puoliajalla kun palloa ei pystytty liikuttamaan tarpeeksi. Toiselle puoliajalle Namika tuli hyvällä ilmeellä. Pahimmillaan Namika oli tappiolla 14 pisteellä, mutta tämän jälkeen Namika sai 17-0 runin ha yhtäkkiä johto oli kolme pistettä. Namika sai parannettua puolustusta ja levypallopelaamista huomattavasti ja tätä kautta onnistumisia tuli myös hyökläyspäässä.  Pelaajat ottivat isompaa vastuuta hyökläyspäässä pallon liikuttamisesta ja tämän avulla saatiin luotua hyviä ratkaisuja.

Parhaimmillaan joukkue pelasi kuin hurmoksessa ja tätä tunnelmaa siivitti hieno kotiyleisö joka toimi kuudentena kenttäpelaajana! Erityiskiitos kannustuksesta Namikan c-tytöille! Hyvää Joulua kaikille!"

B-poikien 1. divisioona: Namika Lahti - HNMKY 2, 73-64

3N3A1103

B-pojat 2 päävalmentaja, Jarkko Lohikoski:

jarkko1"Meillä oli ottelussa omat erittäin hyvätkin hetkemme, mutta vastaavasti pitkiä huonoja jaksoja, joiden aikana vastustaja otti ottelun haltuunsa.

Kokonaisuutena emme päässeet puolustuksen intensiteetin, pelitempon ja joukkuepelin toteutuksen osalta parin edellisen pelin tasolle.

Aloitimme vaisusti, mutta nostettuamme intensiteettiä pääsimme toteuttamaan omaa pelaamistamme helppojen korien muodossa, vedimme ekan ja tokan erän taitteessa jopa 17-0 runin, mutta heikko toisen erän loppu ja kolmas erä käänsi momentumin Lahdelle. Vastustaja pelasi fiksusti ja sai pidettyä pelitempon heille edullisena, me emme löytäneet peliimme tarvittavaa energiaa uudestaan kuin vasta aivan lopussa, jossa kävimme parhaimmillamme neljän pisteen päässä.

Ottelu oli erinomainen osoitus siitä, kuinka hyviä olemme silloin, kun toteutamme liikkuvaa pelitapaamme ja pidämme pelitempon korkealla, mutta vastaavasti osoitus siitä, että passivoituessamme olemme vaikeuksissa.

Kokonaisuutena syyskauden peliesityksemme ovat olleet erittäin lupauksia antavia ja lähdemme kevätkauteen mielenkiintoisista asetelmista."