Yökoris

Yökoripallo – katukorista ja muuta mukavaa ajanvietettä viikonloppuisin

532352_10150953934708871_2058438692_nPallot ja muu tarvittava löytyvät paikan päältä, riittää kun tuot vain itsesi (ja kaverisi) paikalle. Tiukkoja vääntöjä kentän kuninkuudesta, skabailua ja ihan vaan leppoisaa heittelyä, Hietsussa DJ:t soittaa hyvää hiphoppia ja kiertueellakin on musiikit mukana, valoisat ja lämpöiset kesäillat (+Hietsun auringonlasku) huipussa seurassa. Ihan paras tapa viettää iltaa! Tule tsekkaan meno!!!

Talvisin yökoripallotoimintaa järjestetään Malmin ja Kallahden nuorisotaloilla viikonloppuiltaisin.

Yökoripallotoiminta on Helsingin NMKY:n ja Nuorisoasiainkeskuksen yhteistyöhanke, jota RAY tukee.

 

YökorisApp

Haluatko tietää missä Yökoriksen tapahtumat ovat tällä hetkellä tai aloittaa uuden harrastuksen? Haluatko kuulua Helsingin monikulttuurisimpaan tiimiin? Lataa YökorisApp ja saat kaikki tarvittavat tiedot puhelimeesi.

Google Play

Windows Store

App Store

Ei puhelinta? Ei hätää, voit tarkistaa tapahtumat myös tietokoneeltasi täältä.

yökoriskesä2015 ver2

 

Ajankohtaista

Yökoris Healthy Summer 2016 - By Menestyksen Avaimet

healthysummerchallenge_banner

Tänä kesänä yksi Yökoriksen teemoista oli Healthy Summer. Kaikkien työntekijöiden oli tarkoitus terveellisemmän aterioinnin lisäksi kiinnittää huomiota kuinka he säilyttävät oikean tasapainon käyttämällä Keys to Succes-projektin neljää peruspilaria: Terveelliset elämäntavat; sosiaaliset taidot; koulutus ja ajanhallinta; henkinen hyvinvointi.

Yksi kesän kohokohdista oli teemaviikko aiheesta kuinka syödä oikein. Ensiksi kaikkien tuli täyttää ruokapäiväkirjaa kahden päivän ajan ja analysoida syömisiään tältä ajalta. Sen pohjalta heidän tuli vastata kysymyksiin ruokavalionsa monipuolisuudesta, annoskoista, ruokailujen rytmittämisestä sekä riittävästä veden juomisesta ja pohtia mitä muutoksia kukin voisi omalle ruokavaliolleen tehdä, jotta nämä asiat olisivat kunnossa. Pohdintojen jälkeen aloitimme kilpailuviikon. Tehtävänä oli syödä päivittäin lautasmallin mukainen annos ja postata kuva tästä annoksesta työntekijöidemme yhteiselle sivustolle. Jokaisen päivän paras annos palkittiin sekä viikon lopuksi eniten oikeanlaisia annoksia kerännyt voitti pääpalkinnon.

Lue lisää...

YökorisApp nyt ladattavissa!

Lataa sovellus puhelimeesi:

Google Play

Windows Store

App Store

Ei puhelinta? Ei hätää, voit tarkistaa Yökoriksen tapahtumat myös tietokoneeltasi täältä.

Lue lisää...