Tulevaa

UNLOCK YOUR CAREER IN FINLAND PART 2 – TOUKOKUUSSA 2018 EUROOPPASALISSA

Unlock 2

 

COMING SOON: #POWERMONDAYS

Starttaa viikko voimakkaana, hyvinvoivana ja inspiroituneena! #powermondays, hyvän olon aamupäivät ovat tarkoitettu kaikille maahanmuuttajataustaisille naisille tai sellaisiksi itsensä kokeviksi, jotka kaipaavat merkityksellistä tekemistä, paikkaansa työelämässä ja upeiden naisten verkostoa. Kokoonnumme maanantaisin juhlistamaan naisernergiaa, jakamaan kokemuksia, tarinoita, tietotaitoa, ja löytämään sekä kehittämään omaa potentiaaliamme.  

Me uskomme, että tarvitsemme lisää keskustelua ja iloa, anteliaisuutta ja uteliaisuutta!  

#Powermondays haluaa edistää naisten mahdollisuuksia hyödyntää osaamistaan, ja olla mukana kehittämässä inhimmillisempiä ja reilumpia palveluja sekä osallistumisen mahdollisuuksia. Haluamme luoda verkoston jossa voimaantua ja tuoda ihmisiä ja palveluja  lähemmäksi toisiamme. 

”Power is not given to you. You have to take it.” – Beyoncé  

 

#Powermondays tarjoaa paikan ja verkoston hyvinvoinnille, ympäristön omien kokemusten jakamiseen ja apuvälineitä työnhakuun, omien voimavarojen ja vahvuuksien löytymiseen sekä elämästä nauttimiseen. #Powermondays tarjoaa toiminnallisia ”herätyksiä”, jossa käytämme joogaa, tanssia ja muita kehollisen ilmaisun välineitä. Uskomme, että virkeässä kehossa myös mieli on ketterämpi. Tarjolla yhteistä keskustelua teemoittain, vertaistukea, vierailevia kokemuspuheenvuoroja, tarinoita työelämästä ja reunoilta. Aamupäiviemme tavoite on yhdessä kohottaa itsetuntoa, herättää innostusta ja voimaannuttaa toisiamme arjen keskellä.  

Pidetään huoli itsestämme ja toisistamme!

#POWERMONDAYS – wellness and empowerment for women. Current discussion about women’s employment, feel good peer support session and gentle psycical activities!  

Tsekkaa tästä video!

 

 

With Love: 

Jenny & Iita

Seuraa meitä Instagramissa: #Powermondayshelsinki 

Wanna join us or need more info: jenny.ferm(at)hnmky.fi or 045 3467256