Nuorten leirit

Nuorten Adventtileiri 2018

Helsingin NMKY:n nuorten Adventtileiri järjestetään Pellin leirikeskuksessa 30.11.-2.12. Mukaan ovat tervetulleita kaikki toiminnassa mukana olevat yli 15-vuotiaat eli tervetuloa myös edellisten vuosien riparilaiset ja apparit, YMCA-klubilaiset ja kaikki ROKit! Leirille lähdetään yhteiskuljetuksella perjantaina klo 17.30 ja paluu sunnuntaina noin klo 14.

Ohjelmassa on mukavaa yhdessä tekemistä ja olemista, paljon aktiviitettia, joulutunnelmaa ja maukasta ruokaa. Perinteisesti leirillä on jokin teema ja se paljastetaan leirin lähestyessä! Leirin hinta on 40 euroa ja se maksetaan leirillä.

Ilmoittaudu mukaan virallisen ilmoittautumisen kautta, täältä ma 19.11. klo 23.59 mennessä. Leirikirje lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen leiriä.

Lisätietoja: Eve Niemelä, leirit(a)@hnmky.fi, FB: Eve HNMKY, Adventtileiri 2018

Nuorten syysleiri Jatkis 2018

Alkusyksyn mahtavin viikonloppu on luvassa tänäkin vuonna! Helsingin NMKY:n nuorten syysleiri eli Jatkis 2018 järjestetään 31.8.-2.9. Pellin leirikeskuksessa ja mukaan ovat tervetulleita kaikki tänä vuonna vähintään 15-vuotta täyttävät tämän ja edellisten kesien riparilaiset, apparit&isoset niin varkkarileireiltä kuin ripareiltakin sekä vanhat sekä uudet kasvot ROKeista, kerhoista ja YMCA-klubeista. Voit ottaa myös kaverin matkaan! Lähde leirille tapaamaan leirikavereitasi ja kohtaamaan uusia namikalaisia tuttuja.

Leirille lähdetään yhteiskuljetuksella perjantaina klo 17.30 ja paluu sunnuntaina noin klo 14. Nuorten leirillä on toimintaa joka makuun: menoa ja meininkiä, pelailua, leikkejä, syömistä, yläköysirataa, laulua, leirimuistelua, hengailua.. Ja kenties myös jo legendaariseksi muodostunut ”pimeä leikki”.. Ja kaikki tämä hyvässä namikahengessä hyvällä namikaporukalla!

Ilmoittaudu mukaan leirille virallisen ilmoittautumisen kautta täältä keskiviikkoon 22.8. klo 23.59 mennessä. Leirin hinta on 45 euroa ja se maksetaan käteisellä leirille lähtiessä. Leirikirje lähetetään ilmoittautuneille sähköpostise noin viikko ennen leirille lähtöä.

Nuorten ryhmänohjaajakoulutusleiri (ROK-leiri) 2018

ROK-leiri eli ryhmänohjaajakoulutusleiri on suunnattu erityisesti ryhmänohjaajakoulutuksiin osallistuville nuorille, mutta myös muut nuoret ovat tervetulleita! Leirille osallistumalla voit hakea ryhmänohjaajaksi Helsingin NMKY:n ripareille ja varhaisnuorten kesäleireille Pelliin. Viikonlopun ohjelmassa tuttua Pelli-toimintaa eli mm. ensi kesän toimintoihin tutustumista, koulutusta, laulamista, leikkimistä, hiljentymistä, iloista seuraa ja makoisaa ruokaa! Mukaan kannattaa lähteä, vaikka ei ryhmänohjaajaksi ensi kesänä hakisikaan! Leirin hinta on 40 euroa ja se maksetaan käteisellä leirille lähtiessä.

Leirille lähdetään Vuorikadulta perjantaina 23.3. klo 17.30 ja paluu sunnuntaina 25.3. klo 13.30. Leirikirje lähetetään ilmoittautuneille noin viikko ennen leiriä.

Ilmoittautuminen leirille on käynnissä täällä. llmoittautumisesta tulee vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Muistathan täyttää ilmoittautumisessa kaikki tarvittavat tiedot, jotka ohjaajan on hyvä tietää. Täysi-ikäiset, täyttäkää huoltaja-kohtaan läheisen nimi- ja puhelinnumero.

Lisätietoja: Eve Niemelä, eve.niemela@hnmky.fi, FB: Eve HNMKY, ROK-leiri 2018

Nuorten Adventtileiri 2017

Helsingin NMKY:n nuorten Adventtileiri järjestetään Pellin leirikeskuksessa 1.-.3.12. Mukaan ovat tervetulleita kaikki toiminnassa mukana olevat yli 15-vuotiaat eli tervetuloa myös edellisten vuosien riparilaiset ja apparit, YMCA-klubilaiset ja kaikki ROKit! Ohjelmassa on  mukavaa yhdessä tekemistä ja olemista, paljon aktiviitettia, joulutunnelmaa ja maukasta ruokaa.  Perinteisesti leirillä on jokin teema ja se paljastatetaan lähiaikoina! Leirin hinta on 40 euroa ja maksetaan käteisellä leirille lähtiessä.

Leirille lähdetään Vuorikadulta perjantaina klo 17.30 ja paluu sunnuntaina n. klo 13.30. Leirin hinta on 40 euroa ja se maksetaan käteisellä leirille lähtiessä. Leirikirje lähetetään ilmoittautuneille noin viikko ennen leirille lähtöä.

Ilmoittaudu leirille täältä ma 20.11. klo 23.59 mennessä. Ilmoittautumisesta tulee vahvistus antamaasi sähköpostiosoitteeseen eli jos et jostain syystä saanut vahvistusta, ilmoittauduthan uudelleen. Muistathan täyttää ilmoittautumisessa kaikki tarvittavat tiedot, jotka ohjaajan on hyvä tietää. Täysi-ikäiset, täyttäkää huoltaja-kohtaan läheisen nimi- ja puhelinnumero.

Lisätietoja: Eve Niemelä, eve.niemela@hnmky.fi, FB: Eve HNMKY, Adventtileiri 2017