Naisten ja miesten edustusjoukkueet voitokkaina vuoden ensimmäisissä sarjapeleissä

08.01.2018

HNMKY:n miesten ja naisten edustusjoukkueet palasivat joulutauolta sunnuntaina, kun vuosi 2018 käynnistyi kummallakin joukkueella vierasotteluilla. Miehet matkustivat Äänekoskelle Huiman vieraaksi ja naiset pelasivat lähivastustaja Tapiolan Honkaa vastaan Espoossa.

(kuva Harri Vallila) (kuva Harri Vallila)

Miesten joukkueen vuoden avausottelu pelattiin sunnuntaina Äänekoskella. Ottelui alkoi hyökkäysvoittoisesti molemmilta osapuolilta. Ensimmäinen neljännes oli tasaista tulitusta molemmissa päissä kenttää (28-25). Toisella neljänneksellä joukkueet jatkoivat siitä mihin ensimmäisessä erässä jäivät(25-30). Puoliaikatauon jälkeen vierasjoukkue HNMKY sai puolustuksensa toimimaan ja teki kotijoukkue Huiman korinteosta vaikeampaa. Kolmannella ja viimeisellä neljänneksellä tehty ryhtiliike takasi vierasjoukkueelle voiton vuoden ensimmäisestä ottelusta lukemin 81-100.

Miesten päävalmentaja Juuso Milenin kommentit ottelusta: "Huima oli vahvistunut syyskauden kohtaamisesta muutamalla hyvällä pelaajalla, joten tiesimme pelistä tulevan vaikean! Huima aloitti pelin todella hyvällä energialla ja meidän puolustusjalkamme olivat jääneet ensimmäisellä puoliajalla bussiin. Saimme kuitenkin ensimmäisen puoliajan lopussa hyvän runin ja pääsimme puoliajalle täpärästi johtoasemassa. Toisella puoliajalla puolustuksemme toimi merkittävästi paremmin ja pääsimme juoksemaan kenttää. Saimme pelistä sen mitä haimmekin eli pääsimme taas pienen tauon jälkeen pelirytmiin ja voittosarakkeeseen yhden voiton lisää. Tavoitteemme on nousta 1A divisioonaan ensi kaudeksi. Tämä ei tule olemaan helppoa sillä samaa tavoittelevat monta muutakin hyvää joukkuetta. Uskomme kuitenkin vahvasti omiin mahdollisuuksiimme!"

Miesten joukkue jatkaa pelejään torstaina 11.1 klo 18:30, kun HyPo saapuu MPH:lle, tervetuloa kannustamaan!

HNMKY:n naisten edustusjoukkue nappasi vuoden ensimmäisestä pelistään kovan vierasvoiton, kun joukkue vieraili Tapiolan Hongan kotiluolassa Tapiolan Urheiluhallissa. HNMKY:n naisten erittäin väkevä toinen puoliaika takasi voiton. Loppulukemat vierasjoukkueen hyväksi 50-70.

Naiset jatkavat kamppailujaan Naisten I-divisoonassa sunnuntaina 14.1 klo 16:00 , kun Tampereen Pyrintö saapuu Malmille vieraaksi.