Naisille vierasvoitto,Miehille vierastappio.

14.11.2016

HNMKY-naiset vierailivat Keravalla Kori-80:sen vieraana sunnuntai iltapäivällä.

Mukaansa Naiset nappasivat hienon 64-73 vierasvoiton. Alla olevasta linkistä löytyy tarkemmat tilastot ja puinnit ottelusta.

Miehet vierailivat lauantai-iltana Turun Nunnavuoressa Kristika Turun vieraana. Kahden voiton viikonlopun siivittämänä vierasjoukkue Namika oli hyvällä energialla liikenteessä. Turun ennakkoon kova kotimainen kaarti oli oivalla pelipäällä ja aiheutti jatkuvasti päänvaivaa mustanuttuisille vierailijoille. Namika taisteli kuitenkin loppusummeriin asti jälleen kerran, mutta tällä kertaa Turusta kotiintuomiseksi vain kokemusta ja tappio. Loppulukemat 89-82 siis Turulle. Tarkemmat tilastot ovat kivenalla,teknisestä viasta johtuen.

Miesten päävalmentaja Juuso Milenin kommentit ottelusta:"Peli eteni tasaisissa merkeissä puoliajalle asti. Kolmannella neljänneksellä Turku sai heittopeliinsä hurmoksen heittäen kovia kolkkeja kättä vastaan sisään ja sitä kautta revittyä pienen eron. Pääsimme neljännellä jaksolla muutamia kertoja iskuetäisyydelle, mutta emme aivan rinnalle. Vastustajalta pelissä erottui kovia kolmosia heittänyt Lommi ja ratkaisuhetkillä isännän roolin ottanut Sandberg. Meiltä peli oli hyökkäynsellisesti kauden yksi parhaimmista peleistä, pallon liikuttamimen ja maltti oli parempaa. Myöskin meidän isot ovat pääsemässä vauhtiin ja saivat rouhittua monta tärkeää koria. Puolustuksessa meidän olisi pitänyt saada Turun tiedetyt heittäjät vielä paremmin kuriin. Kaikki kunnia kuitenkin Turun Namikalle, joka pelasi hienoa korista täysin kotimaisin voimin."