Naisille tiukka tappio vieraissa, Miehet haastoivat Korikouvot kotona.

20.02.2017

Naiset vierailivat sunnuntaina BC Nokian kotihallissa Nokian palloiluhallissa. Lopputulos 59-51 kotijoukkue BC Nokian hyväksi. Kattavan raportin ottelun tapahtumista voit lukea linkistä : http://hnmkynaiset.vapaavuoro.uusisuomi.fi/urheilu/231790-puolustus-toim...

Miehet pelasivat sunnuntaina kotiottelun Korikouvoja vastaan. Edellinen ottelu päättyi niukkaan Kouvolan kotivoittoon. Täysin kotimaisella joukkueella sarjassa pelaava Kouvola on sarjataulukossa tämän ottelun jälkeen neljäntenä. Ottelu alkoi tasaisissa tunnelmissa ja tiukka puolustus kummassakin päässä kenttää piti pelin suhteellisen tiukkana. Puoliaikatulos 43-41 kotijoukkueen hienoisessa johdossa. Toisella puoliajalla kotijoukkue näytti yhtä kauden parasta pelaamistaan. Etenkin Jyri Eboreimen hyvä kolmas jakso sai Namikan hienoiseille karkumatkalle. Kotijoukkue voitti kolmannen jakson 15-8 ja hetkellisesti näytti että peli oli selvä. Vierasjoukkue onnistui kuitenkin pysymään ottelussa mukana kovilla henkilökohtaisilla suorituksilla ja lopulta menemään ohi vahvan neljännen jakson ansiosta. Vierasjoukkueen Henri Kantonen upotti voittokorin kovalla itseluottamuksella ja loppunumeroiksi 67-69.

Miesten joukkueen valmentaja Kari Kämppi kommentoi ottelua seuraavasti: "Yksi kauden parhaista ja tasaisimmista otteluista hyökkäyspään suoritusten muodossa. Viimeisen minuutin huolimattomuudesta johtuneet menetykset koituivat tänään kohtaloksemme. Harmittava tappio, mutta olen tyytyväinen tasoon jolla pystyimme suoriutumaan suurimman osan ottelusta. Kauden viimeinen kotiottelu on 26.2 klo9 14:00 kun Malmille saapuu vieraaksi PeU, miesten joukkue toivoo yhä pauketta saliin! "

jyri

Miesten hyvä kolmas jakso ei riittänyt voittoon asti sunnuntaina (kuva Harri Vallila)