Naisille jatkoaikatappio Joensuusta, Miehille voitokas reissu Munkkiniemeen.

23.01.2017

Naiset matkustivat Joensuuhun Katajan vieraaksi. Loppulukemat 71-68 Katajalle. Tarkempi raportti luettavissa alta löytyvästä linkistä.

Miehet hakivat elintärkeän voiton MuKista sunnuntai iltana. Voitolla miehet parantelivat asemiaan sarjataulukossa huomattavasti ja sarjapaikan säilyttäminen alkaa näyttää varmalta. Ottelu itsessään oli puolustusvoittoinen ja tiukkaa vääntöä loppusummeriin asti. Loppulukemat vierasjoukkue HNMKY:n hyväksi 59-65.

Miesten päävalmentaja Juuso Milen kommentoi ottelua seuraavasti: "Syyskaudella pelatussa pelissä hävisimme MuKille kolme pistettä. Tämän pelin merkitys oli siis suuri, sillä Namikalla oli 6 voittoa ja MuKilla 3 voittoa. Namikan vähintään 4 pisteen voitolla olisimme MuKin edellä, mikäli päädyttäisiin tasapisteisiin. Peli alkoi osaltamme sekavissa tunnelmissa. Menetimme palloa vuorotellen ja epäonnistuimme varmoissa korintekopaikoissa. Onneksemme MuKi heitti myös heitot ohi ja näin puoliajalle mentiin ”käsislukemissa” Namikan johtaessa 21-25. Kolmannella ja neljännellä jaksolla pelaamisemme oli edelleen yhtä huolimatonta pelaamista kuin ensimmäisellä puoliajalla. Puolustuksemme oli kuitenkin suhteellisen hyvää ja MuKi ei saanut helppoja koreja. Lopussa saimme pidettyä MuKin takana, vaikka heitimme viimeisillä minuuteilla mm. viisi vapaaheittoa ohi peräkkäin. Joukkueessamme ei onnistujia tässä pelissä montaa ollut. Parhaiten omalla tasolla pelasivat Olivier Nkamhoua ja Aapo Pietiläinen. Tässä pelissä ehkä kuitenkin tärkeintä oli ottaa voitto ja siinä onnistuimme."16295357_1577744715573203_408917122_n

Miesten joukkue onnistui voittamaan MuKin sunnuntaina (kuva Harri Vallila)