Naiset ja Miehet voitokkaita viikonloppuna

03.12.2018

HNMKY:n aikuisten joukkueet jatkoivat taivaltaan Naisten I-divisioonassa ja Miesten 1-divisioona A:ssa. Naiset kohtasivat sunnuntaina kotiottelussa Tampereen Pyrinnön. Miehet puolestaan vierailivat Kokonhallissa Porvoon Tarmon vieraina. Naiset nappasivat 72-54 voiton. Miesten ottelu päättyi reiluun 52-102 vierasvoittoon.

(kuva Harri Vallila) (kuva Harri Vallila)

Naiset saivat sunnuntaina MPH:lla vastaan Tampereen Pyrinnön, joka majailee Naisten I-divisioonan sarjataulukossa sijalla 7. Ottelu alkoi tasaisesti ja ensimmäiset kaksi neljännestä mentiin korista koriin, ensimmäinen puoliaika päättyi 30-30. Puoliajan jälkeen kotijoukkue HNMKY tuli parketille uudella energialla ja kirjautti kolmannen neljänneksen itselleen lukemine 21-7. Viimeisellä neljänneksellä kotijoukkue oli vahva ja tasapainoinen ja ottelu kirjattiin kotijoukkueen hyväksi 72-54.

Naisten päävalmentaja Henrik Pulkkinen kommentoi ottelua: ”Hyvä voitto. Kauden fyysisin vääntö, Pyrintö tuli kovaa ja jokaisen irtopallon eteen joutu tehdä kovaa hommia. Ekalla puoliajalla Kati hurjasteli 18 pinnaa ja piti joukkuettamme pystyssä hyökkäyspäässä. Jonkin verran nukahduksia joukkuepuolustuksessamme, mutta isossa kuvassa laadukas peli koko joukkueeltamme hyvä puolustus peli. Toisella puoliajalla muutkin saivat onnistumisia hyökkäyksessä ja saimme tehtyä eroa"

Miehet aloittivat ottelun tahmeasti ja ensimmäisen neljänneksen jälkeen Tarmo oli vain kaksi pistettä perässä (14-16). Toisella neljänneksellä maalihanat aukesivat ja HNMKY otti tuntuvan johdon ottelussa. HNMKY vei ottelun kolme viimeistä neljännestä 38-86 ja näin ollen koko ottelun nimiinsä luvuin 52-102.

HNMKY:n miesten päävalmentaja Timo Saukkola kommentoi ottelua seuraavasti: ” Tunnustelimme ensimmäisen 10 minuuttisen Tarmon puolustustaktiikkaa, jonka jälkeen pääsimme vauhtiin. Oma puolustuksemme ja peli-ilmeemme oli erinomainen ja kypsä. Hieno esitys koko joukkueelta. ”