Miesten voittoputki jatkui sunnuntaina

13.11.2017

HNMKY:n miesten joukkue jatkoi vahvoja otteitaan Miesten I-divisioona B:ssä sunnuntaina, kun Malmin palloiluhallille saapui isänpäivän kunniaksi vierailemaan sarjanousija Aalto Basket. Edelliset viisi otteluaan voittanut kotijoukkue oli sunnuntaina vahva kotiluolassaan.

23584807_1918724454808559_1363306194_n (kuva Harri Vallila)

Ottelu alkoi kotijoukkueen osalta varsin vakuuttavasti. Hyvästä puolustuspelaamisesta saadut nopeat hyökkäykset ja systemaattisesti luodut korintekopaikat takasivat isännille ensimmäisen jakson jälkeen tukevan 29-17 johdon. Toisella neljänneksellä kotijoukkue jatkoi kovaa työntekoa molemmissa päissä kenttää ja pitkälle tauolle siirryttiin 54-36 kotijoukkueen johdossa. Toisella puoliajalla vierasjoukkue Aalto yritti kavuta peliin mukaan, mutta kotijoukkueen rutinoitunut esitys molemmissa päissä kenttää piti huolen siitä että sarjapisteet jäivät Malmille. Lopputulos 100-79.

Miesten päävalmentaja Juuso Milenin kommentit ottelusta: "Tiesimme Aalto Basketin vaikeaksi vastustajaksi sillä he pelaavat hieman erilaista ja epäorganisoidumpaa korista kuin muut joukkueet tässä sarjassa.  Heillä on myös paljon urheilullisia pelaajia. Pelimme ei tällä kertaa ollut aivan niin ehjää kuin aikaisemmissa peleissä. Menetyksiä tuli liikaa ja samoin siirtymäpuolustuksemme nukahteli epätavallisen usein. Onnistuimme kuitenkin pitämään vauhdin korkealla ja sitä kautta pääsimme juoksemaan kenttää kiitettävästi. Välillä on tärkeää voittaa myös rutiinitasolla. Loppuvuonna meillä on edessä monta kovaa peliä, joissa pääsemme testaamaan omaa tasoamme."