Olet täällä

Miesten I-divisioona B kausi käynnistyi sunnuntaina

02.10.2017

HNMKY:n miesten edustusjoukkue matkusti eilen ensimmäiseen otteluunsa Loimaalle, LoKoKo Bisonsien vieraaksi. Bisons lukeutuu sarjan suurimmaksi ennakosuosiksi. Bisons aloitti ottelun vahvasti ja ensimmäisen neljänneksen (25-9)  ja oli täysin ottelussa kuskin paikalla. Vierasjoukkue Helsingin NMKY ei kuitenkaan ollut valmis ratkaisemaan ottelua ensimäisellä neljänneksellä.

aapomiehet

Aapo Pietiläinen esiintyi pirteästi sunnuntaina Loimaalla (kuva Harri Vallila)

HNMKY tiukensi otettaan puolustus päässä ja sai aikaiseksi hyvän flow'n hyökkäyspäässä. Toinen ja kolmas erä kirjautettiin Namikalle luvuin 18-21 ja 16-25. Neljännessä erässä Bisonsien rutiini näkyi kypsänä ja hienosti taistellut vierasjoukkue ei enää päässyt yllättämään. Loppunumerot kotijoukkueen hyväksi 82-66. Parhaana pelaajana palkittiin hienosti kummassakin päässä taistellut Aapo Pietiläinen.

Miesten joukkueen päävalmentaja Juuso Milen kommentoi ottelua seuraavasti:"Bisons aloitti pelin erittäin hyvin ja ensimmäisellä jaksolla olimme liikaa sivustakatsojia ja arkailimme turhaan. Tästä seurauksena oli Bisonsin selkeä 16 pisteen johto. Toisella jaksolla saimme pelistä otetta ja pelasimme paljon rohkeampaa korista. Saimme jakson lopussa onnistumisia ja saimme kurottua eron 13 pisteeseen puoliajalle lähdettäessä. Kolmannella jaksolla pelasimme ajoittain erinomaista korista ja pääsimme peliin mukaan. Neljännellä jaksolla taistelimme vielä pelin voitosta 7minuuttia, mutta viimeisillä minuuteilla Bisonsin rutiini oli paremmalla tasolla.

Peli oli kuitenkin monella tapaa hyvä kauden sarja-avaukseksi ja erityisesti olen tyytyväinen joukkueen levypallo- ja irtopallopelaamiseen."

Miesten pelit jatkuvat tulevana sunnuntaina, kun Malmin palloiluhallille saapuu sarjanousija Äänekosken Huima. Kaikki kannustamaan Namikan miehet voittoon!