Miehille kirvelevä jatkoaikatappio MuKi:sta.

31.10.2016

HNMKY- miehet pelasivat sunnuntaina Munkkiniemen Kisapoikia vastaan viihdyttävän ja jännittävän koti-ottelun Malmin Palloiluhallissa.

Ennakkoasetelmista katseltuna ottelusta olikin tiedossa tiukka ja viihdyttävä spektaakkeli. Toisella jaksolla näytti siltä että munkkiniemeläiset vieraat pääsisivät karkaamaan, mutta jälleen kerran Namika sai kerättyä energiaa ja  hyvällä intensiivisellä puolustuspelillä nousi kolmannen jakson aikana takaisin peliin. Jatkoajalla kotijoukkue sai voittoheiton ilmaan mutta harmittavasti se kolisi raudoista ohi. Loppulukemat 80-83 MuKille tällä kertaa.Tilastoista mainitsemisen arvoista on jälleen selvä vahvuus levypallopelissä Namikalla oli ottelussa 58 levypalloa kun taas MuKi:lla vain 39.

Päävalmentaja Juuso Milen antoi seuraavat kommentit illan kamppailusta:"MuKi tuli pelin alkuun kovemmalla intensiteetillä ja voitti kaksinkamppailut. Hyökkäyspäässä pelin alussa valintamme eivät olleet niitä joita haluamme. Tästä seurauksena oli, se että MuKi sai johdon pelin alussa ja siirtyi nopeasti 10 pisteen johtoon. MuKi liikutti palloa hyvin ja pääsi ajamaan korille helppoihin lay-upeihin. Kolmen sekunnin turvaaminen oli puoliajalla teemana ja hyökkäyspäässä pallon liikkeen nopeuttaminen ja maltin kautta paremmat valinnat. Toisella puoliajalla onnistuimme näissä paremmin. Heitimme kuitenkin hyökkäyspäässä paljon ohi laadukkaista paikoista ja vapaista tai puolivapaista ajoista. Tällaiset pelit ovat pienestä kiinni ja nyt kohtaloksemme koitui hukatut korintekopaikat ja heikko pelin alku. Jatkossa meidän pitää olla heti pelin alussa valmiina pelaamaan kovaa ja saamaan puolustukseen sama tahtotila kuin pelin loppuihin."

Namika matkustaa seuraavassa pelissään Hyvinkään Pontevan vieraaksi Hyvinkäälle perjantaina 4.11 ja peli alkaa kello 18.30.